Migracijos departamentas: pasų išdavimo veikla atstatyta

Dėl sutrikdytos informacinių sistemų veiklos pirmadienį Lietuvoje strigo pasų išdavimas, taip pat strigo ir Migracijos departamento interneto svetainė. Dalis Lietuvos valstybinių institucijų ir įmonių jau nuo praėjusios savaitės susiduria su kibernetiniais išpuoliais.

Lietuvos respublikos pasų išdavimo sistemos atstatytos ir veikia sklandžiai.<br>V. Skaraičio nuotr.
Lietuvos respublikos pasų išdavimo sistemos atstatytos ir veikia sklandžiai.<br>V. Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Migracijos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos

Jun 27, 2022, 4:22 PM

„Šįryt sunkiai veikė Asmens dokumentų išrašymo sistema. Incidentas buvo iš karto perduotas Informatikos ir ryšių departamentui. Dabar sistemos atstatytos ir veikia sklandžiai“, – pirmadienį sakė Migracijos departamento direktorė Evelina Gudzinskaitė.

Departamentas primena, kad vizito laiką iš anksto galite rezervuoti Migracijos departamento interneto svetainėje (pasas / asmens tapatybės kortelė – prašymo pateikimas) ir rekomenduoja reguliariai tikrinti MIGRIS rezervacijos sistemą dėl atsilaisvinusių laikų. Jei tinkamo rezervacijos laiko norimame Migracijos departamento padalinyje nematyti, departamentas kviečia rinktis kitą patogiausią apsilankyti vietą.

Dėl asmens dokumento išdavimo / keitimo galima kreiptis į bet kurį Migracijos departamento skyrių, nepriklausomai nuo deklaruotos gyvenamosios vietos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.