Ukrainos specialiosios pajėgos parodė, kaip sunaikino rusams strategiškai svarbų tiltą

Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų vadavietė paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti jų darbo Ukrainos rytiniame Donecko regione rezultatai. Tiltas, kuriuo rusai pristatydavo atsargas į fronto liniją, buvo susprogdintas.

Tiltas, kuriuo rusai pristatydavo atsargas į fronto liniją, buvo susprogdintas.<br>Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų vadavietės nuotr. 
Tiltas, kuriuo rusai pristatydavo atsargas į fronto liniją, buvo susprogdintas.<br>Ukrainos specialiųjų operacijų pajėgų vadavietės nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2022, 6:51 PM

Pranešama, jog filmuota medžiaga iš tikrųjų yra kelių savaičių senumo, tačiau saugumo sumetimais ji paviešinta tik dabar.

„Daug dėmesio skiriame rusų okupantų logistikos, tiekimo grandinių ir manevrų maršrutų naikinimui, – teigia specialiųjų operacijų pajėgų vadavietė. – Todėl mūsų kariai naudoja įvairias priemones ir rengia atakas daugelyje vietų, o taip pat ir priešo kontroliuojamose jautriose infrastruktūros zonose“.

Šis tiltas, priešingai nei Antonovskio tiltas pietuose, į kurį nuolat taikosi ukrainiečių „HIMARS“ ir kurį rusai po to skubiai užtaiso, buvo sugadintas nepataisomai.

Vadavietė pažymėjo, kad visa sugadinta infrastruktūra bus atstatyta tik tuomet, kai Ukrainos teritorijos bus susigrąžintos iš rusų pajėgų.

Parengta pagal „Defense Express“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.