„Rusai iš pykčio plyš į gabalus“: atskleidė, kad Rusijoje nauji tankai negaminami – tik atnaujinami seni

Naujų tankų „T-90“ gamyba Rusijoje nevyksta – Vyksta tik senų mašinų modernizavimas. Tai paskelbė „Informacinio pasipriešinimo“ grupės karo ir politikos stebėtojas Aleksandras Kovalenko.

 Iš tanko numerio ekspertas sprendžia, kad naujų tankų „T-90“ gamyba Rusijoje nevyksta – Vyksta tik senų mašinų modernizavimas.<br> A.Kovalenko nuotr.
 Iš tanko numerio ekspertas sprendžia, kad naujų tankų „T-90“ gamyba Rusijoje nevyksta – Vyksta tik senų mašinų modernizavimas.<br> A.Kovalenko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2022, 8:22 PM

Ekspertas paskelbė tariamai naujo T-90M, kuris iš tikrųjų pasirodė esąs senas modernizuotas tankas, nuotrauką. T-90M yra oficialiai gaminamas nuo 2016 metų, bet tarnybai yra pristatomas nuo 2020-ųjų, ir yra viena iš moderniausių karinių mašinų rusų arsenale.

„Ne kartą sakiau ir rašiau, kad Rusijoje nauji tankai „T-90“ nebegaminami! Egzistuoja tik senų transporto priemonių modernizavimas.

Komentaruose pateikiamas šis faktas rusus visada plėšė į gabalus, tačiau šįkart visi botai bus ištaškyti dar labiau.

Atrodytų, kad tai naujojo „T-90M“ nuotrauka, bet iš tikrųjų taip nėra! Tiesiog patobulintas 1994 m. gamybos bakas, kaip matyti iš jo valstybinio numerio ženklo.

O jūs stebėjotės, kodėl pavasario pabaigoje rusams ėmė trūkti tankų“, – rašo A.Kovalenko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.