„Wargaming“ pradeda metus su naujais „WG forge“ kursais

Vaizdo žaidimų kūrėjas „Wargaming“ Vilniuje tęsia tarptautinę mokymų programą „Wargaming Forge“ ir šiemet plečia kursų sąrašą pristatydami net 3 naujus 3D, 2D meno ir vizualiųjų efektų (VFX) disciplinų kursus. Geriausiems po kursų bus pasiūlyta apmokama praktika, jie galės pretenduoti ir į pozicijas bendrovėje.

 Vaizdo žaidimų kūrėjas „Wargaming“ Vilniuje tęsia tarptautinę mokymų programą „Wargaming Forge“.<br> „Wargaming“ nuotr.
 Vaizdo žaidimų kūrėjas „Wargaming“ Vilniuje tęsia tarptautinę mokymų programą „Wargaming Forge“.<br> „Wargaming“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2024, 8:44 AM

„Reikia pripažinti, kad kaskart vyksta konkurencinga atranka, nes vietų skaičius kursuose yra ribotas. Kandidatams mes keliame aukštus reikalavimus, kad vertingų žinių bagažą gautų būtent tie, kuriems jis būtų naudingiausias. Kiekviename kurse privaloma mokėti anglų kalbą, turėti didelį norą ir motyvaciją mokytis ir tobulėti. Kai kuriuose, pavyzdžiui, programinės įrangos inžinerijos disciplinos kursuose svarbu turėti ir programavimo pagrindus“, – sako Renata Tilmantaitė, „Wargaming“ tarptautinio talentų pritraukimo vadovė.

„Wargaming Forge“ Lietuvoje iš viso organizuoja 6 kursus: programinės įrangos inžinerijos (Software Engineering), „Game LiveOps“, techninės priežiūros (Maintenance), 3D meno, 2D meno ir vizualių efektų (VFX). Visi kursai vyksta nuotoliniu būdu ir yra nemokami. Mokymo programa apima tiek praktiką, tiek teoriją, kad studentams būtų suteiktos visapusiškos žinios, padėsiančios pagrindus tolimesnei karjerai. Geriausiems kursų studentams bus pasiūlyta apmokama praktika „Wargaming Vilnius“ .

„Pastebime didelį jaunų talentų, ieškančių karjeros galimybių kompiuterinių žaidimų srityje, susidomėjimą mūsų stažuočių programomis. Vien pernai į įvairias „Wargaming Forge“ ankstyvosios karjeros programas visame pasaulyje kreipėsi apie 5 tūkst. kandidatų. Dėl to kruopščiai atrenkame naujus kursus – būtent šios šiemet Vilniuje siūlomos šešios disciplinos gali atverti duris karjerai žaidimų sektoriuje“, – sako R. Tilmantaitė.

Anksčiau kursus baigęs Rokas Černiauskas dabar „Wargaming Vilnius“ dirba programinės įrangos inžinieriumi. Jis sako, kad stažuotė buvo puikus atspirties taškas karjeroje.

„Praktikos metu susidūriau su įdomiomis užduotimis, kurios leido geriau suprasti programavimo sritį, kaip veikia darbas komandoje ir kokia yra programuotojo kasdienybė. Tokią galimybę rekomenduočiau tiems, kurie turi motyvacijos mokytis ir pradėti karjerą programavimo srityje, tačiau dar neturi pakankamai patirties“, – sako R. Černiauskas.

Paraiškas galima teikti:

programinės įrangos inžinerija, „Game LiveOps“ – nuo sausio 22 d.

3D menas, 2D menas ir vizualių efektų (VFX) – nuo vasario 12 d.

techninė priežiūra – nuo vasario 19 d.

Daugiau apie kiekvieną kursą sužinoti ir aplikuoti galima oficialiame tinklalapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.