Priešnuodis šiukšlėms tavo pašte

Pakelkite rankas visi, kieno el. pašto dėžutėse apstu šlamštlaiškių. Dabar nuleiskite jas atgal ant klaviatūros ir pelės, įsijunkite naują naršyklės langą ir užsukite adresu Unroll.me – šis paprastas įrankis padės apsivalyti.

Kai kurie lietuviai nurodo, kad svetainė Unroll.me padėjo panaikinti daugiau nei šimtą nepageidaujamų prenumeratų.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Kai kurie lietuviai nurodo, kad svetainė Unroll.me padėjo panaikinti daugiau nei šimtą nepageidaujamų prenumeratų.<br>AFP/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-02 18:21, atnaujinta 2018-02-12 07:22

Vieni su brukalais kovoja susikurdami specialiai jiems skirtą el. pašto dėžutę. Kiti, kai tik įmanoma, nenurodo savo el. pašto registruodamiesi neaiškiose svetainėse – bet vienas-kitas nepageidaujamas laiškas vis tiek praslysta. Treti... pašto šiukšles trina kiekvieną dieną.

Unroll.me siūlo paprastą ir, bent jau „Facebook“ užsiregistravusių lietuvių teigimu, efektyvų būdą kovoti su šlamštlaiškiais. Tereikia užsukti į tinklalapį, nurodyti savo el. pašto adresą ir jis nurodys, kieno naujienlaiškius gaunate.

Tuomet beliks viską išvalyti. Nieko nepaspaudus laiškai ir toliau keliaus; pasirinkus „Add to rollup“ visi vieno siuntėjo laiškai bus sugrupuojami į vieną, o šis atsiunčiamas vieną kartą per dieną; mygtukas „Unsubscribe“ panaikins prenumeratą. Viskas – ši švaros minutė nuo šiol taupys jūsų laiką!

Unroll.me atpažįsta ne tik daugelį užsienio, bet ir Lietuvos naujienlaiškių siuntėjų. Tiesa, ja pasinaudoti kol kas gali tik užsienio el. pašto tarnybų („Gmail“, „Google Apps“, „Yahoo! Mail“, Outlook.com, „Hotmail“, MSN, „Live Mail“, „AOL Mail“, „iCloud“) vartotojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti