Prasidėjusias TV laidas galės peržiūrėti nuo pradžių

Didžiausia Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėja įmonė TEO skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientams pasiūlė papildomą paslaugą „Žiūrėti nuo pradžių“. Ją užsisakę klientai galės jau prasidėjusias laidas ar filmus atsukti nuo pradžių, sustabdyti vaizdą ir pasukti jį į priekį.

Norint jau prasidėjusią laidą ar renginį žiūrėti nuo pirmųjų įrašo sekundžių, reikia spustelėti kelis televizoriaus pultelio mygtukus.
Norint jau prasidėjusią laidą ar renginį žiūrėti nuo pirmųjų įrašo sekundžių, reikia spustelėti kelis televizoriaus pultelio mygtukus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2012, 2:19 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:45 PM

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, vis daugiau televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientų naudojasi turinio valdymo paslaugomis „Mano TV įrašai“ ir „Videonuoma“, kurios leidžia žiūrovui pačiam pasirinkti, kada ir kokias mėgstamas laidas žiūrėti, suteikia galimybę, neišėjus iš namų, išsinuomoti naujausius kino filmus.

„Todėl nusprendėme pasiūlyti dar vieną papildomą paslaugą „Žiūrėti nuo pradžių“. Norint jau prasidėjusią laidą ar renginį žiūrėti nuo pirmųjų įrašo sekundžių, tereikia spustelėti kelis televizoriaus pultelio mygtukus ir į pradžią atsukti tuo metu vykstančią laidos, serialo, koncerto, filmo, o šiuo metu – ir Olimpinių žaidynių transliaciją“, – sako N. Ivanauskas.

Televizijos žiūrovai gali naudotis ir dar viena papildoma funkcija – meniu skiltyje „Mano TV įrašai“ pasirinkę punktą „Įrašyti laidų kategorijas“, klientai be papildomos įrangos galės įrašyti visas mėgstamai kategorijai priskirtas televizijos programas. Tokia naujovė ypač pravers nespėjantiesiems laiku grįžti po darbų ar nusprendusiesiems vasaros malonumais gryname ore pasidžiaugti ilgėliau. Visas tam tikros kategorijos laidas, pavyzdžiui, informacines programas įrašys „Mano TV įrašai“. Įrašus galima peržiūrėti per 14 dienų.

Papildoma paslauga „Rodyti nuo pradžių“ ir paslaugos „Mano TV įrašai“ funkcija „Įrašyti laidų kategorijas“ televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai gali naudotis be papildomų mokesčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.