Tyrimas: „Tele2“ paslaugos – pigiausios

Lietuvos gyventojų nuomone, pigiausias mobiliojo ryšio paslaugas šalyje siūlo telekomunikacijų bendrovė „Tele2“. Tai atskleidė reprezentatyvus Lietuvos gyventojų nuomonės tyrimas, kurį rugpjūčio mėn. atliko rinkos tyrimų ir analizės įmonė „RAIT“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 5:00 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:56 PM

Atsakydami į klausimą „Kuris operatorius, Jūsų nuomone, siūlo žemiausią kainą rinkoje“ net 57,3 proc. apklaustų šalies gyventojų nurodė „Tele2“. Tai daugiau nei prieš metus, kai „Tele2“, kaip mažiausias kainas siūlantį operatorių, įvardijo 52 proc. apklaustųjų.

Tuo pat metu 68 proc. gyventojų mano, kad „Tele2“ ryšio paslaugų kokybė yra labai gera (42 proc.) arba gera (26 proc.). Visų trijų Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių kokybė vertinama panašiai.

Apklausa taip pat parodė, kad „Tele2“ išlieka vartotojų labiausiai rekomenduojamas mobiliojo ryšio operatorius. Daugiau nei du trečdaliai – 69 proc. – apklaustų „Tele2“ klientų rekomenduotų bendrovės paslaugas.

„Klientai ateina dėl mažos kainos, o pasilieka dėl geros paslaugų kokybės ir tesimų pažadų. Tai, kad žmonės rekomenduoja paslaugas savo draugams ir artimiesiems, bendrovei yra geriausias įvertinimas – tai parodo ir augantis žmonių, žinančių, kad siūlome geriausias kainas ir aukštą kokybę, skaičius“, – komentuodamas apklausos rezultatus teigė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Gyventojų nuomonės tyrimą telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ užsakymu rugpjūčio mėn. atliko rinkos tyrimų bendrovė „RAIT“. Buvo apklausti 1018 15-74 metų Lietuvos gyventojų.

Investicinio banko „GILD Bankers“ 2011 m. sudarytame vertingiausių Lietuvos bendrovių sąraše „Tele2“ pripažinta vertingiausia šalies mobiliojo ryšio bendrove. „Tele2“ pernai buvo didžiausia mokesčių mokėtoja ITT sektoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.