Telecentras Švenčionyse pastatė naują siųstuvą

Valstybės valdoma telekomunikacijų

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-01-21 13:12, atnaujinta 2018-03-13 14:18

Tinkama kryptimi pasukę savo priėmimo antenas dabar ir šio miesto gyventojai gali naudotis patikimu ryšiu, pranešė bendrovė.

„Papildomus darbus mes suplanavome ir vykdėme pirmiausiai atsižvelgdami į valstybės interesą, tai yra, siekdami užtikrinti kuo geresnį visuomeninio transliuotojo (Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos - BNS) skaitmeninės televizijos programų prieinamumą Lietuvos gyventojams“, – sako Telecentro generalinis direktorius Gediminas Stirbys.

Jo teigimu, dėl to jau anksčiau buvo pastatytas naujas siųstuvas Nidoje, padidinta Druskininkuose, Lazdijuose, Molėtuose, Šalčininkuose, Varėnoje veikiančių siųstuvų galia. 

Praėjusiais metais Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) konkursą siųsti jos programas laimėjo bendrovių „SATV Network“, „Bitė Lietuva“ ir „Toptronas“ konsorciumas, tačiau kol jis neįdiegė atskiro LRT skaitmeninės antžeminės televizijos tinklo, Telecentras ir toliau siunčia LRT televizijos programas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?