Elektroninėse parduotuvėse jau galima pirkti prekes išsimokėtinai internetu

Nuo šiol šalies gyventojai jiems reikalingas prekes gali pirkti išsimokėtinai internetu realiu laiku. Tokią galimybę elektroninių parduotuvių klientams suteikė finansų įstaiga „General Financing“, pradėjusi savo pirkimo išsimokėtinai paslaugą teikti elektroninėje erdvėje. Elektroninėje parduotuvėje skytech.lt, perkant išsimokėtinai per „General Financing“ visas finansavimo sandoris sudaromas ir reikalingi dokumentai pasirašomi internetu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 27, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 6:12 AM

Pasak „General Financing“ generalinio direktoriaus Konstantino Balakino, internetas yra reikalingas ir perspektyvus kreditavimo paslaugų teikimo kanalas.

„Elektroninės prekybos apimtys Lietuvoje nuolat auga, žmonių poreikis elektroninėje erdvėje ne tik pirkti prekes, bet ir naudotis kitomis jiems aktualiomis paslaugomis nuolat didėja. Eidami koja kojon su vartojimo tendencijomis ir atsižvelgdami į klientų poreikius, pirkimo išsimokėtinai paslaugą pritaikėme elektroninei erdvei ir ją pradėjome teikti internetu“, - teigia K. Balakinas.

Skytech.lt komunikacijos vadovė Kristina Lapinskaitė teigia, kad vis daugiau klientų drąsiai renkasi pirkimą išsimokėtinai internetu.

„Ir iki šiol siūlėme savo pirkėjams pirkti išsimokėtinai, tačiau naujasis „General Financing“ modulis atveria visai naujas galimybes ir žengia žingsnį pirmyn. Perkant išsimokėtinai internetu per „General Financing“ nebereikia nieko spausdinti ar pasirašinėti, viskas atliekama elektroninėje erdvėje“, – sako K. Lapinskaitė.

Apsiperkant interneto parduotuvėje skytech.lt ir norint prekę įsigyti išsimokėtinai, tai galima atlikti neišeinant iš namų. Nereikia ruošti asmens dokumentų kopijų ir atiduoti jų prekes pristatančiam kurjeriui, kartu pasirašant jo atvežtą sutartį. Pirkimo išsimokėtinai sandoris ir visi kiti reikalingi dokumentai pasirašomi elektroniniu būdu, kuris turi tokią pat teisinę galią kaip ir fizinis parašas ant popierinės sutarties.

Visas pirkimo išsimokėtinai sandorio per „General Financing“ sudarymo procesas elektroninėje erdvėje užtrunka apie 15 minučių.

„Itin patogu yra tai, kad perkant išsimokėtinai internetu nuo šiol nebereikės mokėti pradinės įmokos, ką reikėdavo daryti naudojantis kitų kredito įstaigų paslaugomis. Taigi, net ir atsargiausi klientai jausis visiškai saugūs“, - įsitikinusi K. Lapinskaitė.

Kaip pasakoja „General Financing“ generalinis direktorius, bendrovė sieks, kad netolimoje ateityje jos teikiama elektronine pirkimo išsimokėtinai paslauga galėtų pasinaudoti visų pagrindinių šalies elektroninių parduotuvių klientai.

Be to, naujasis bendrovės pirkimo išsimokėtinai įrankis bus toliau tobulinamas: bus didinamas elektroninio dokumentų pasirašymo būdų skaičius, atsiras galimybė elektroniniu būdu sumokėti avansą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.