HTC pristatė „HTC One mini“

Kompanija HTC pristatė naują išmanųjį telefoną „HTC One mini“. Tai – kompaktiškesnė bendrovės flagmano, „HTC One“, versija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-18 13:18, atnaujinta 2018-03-02 22:46

HTC One mini“ turi 4,3 colių ekranu bei dviejų branduolių 1,4 GHz procesorių. Jame įdiegta naujausia „Android“ operacinė sistema su „HTC Sense“, rašoma bendrovės pranešime spaudai.

„HTC One mini“ išlaiko visas geriausias savo pirmtako dizaino tendencijas. Telefoną bus galima rinktis iš dviejų spalvų: sidabrinės ir juodos. Įrenginio korpusas pagamintas iš aliuminio, jis yra plonas ir patogiai telpantis rankoje.

Telefone taip pat integruota „Beats audio“ technologija.

„HTC One mini“ leis turinį stebėti „HTC BlinkFeed“ technologijos dėka. Pastaroji į vieną srautą agreguoja socialinių tinklų, naujienų, nuotraukų ir kito turinio atnaujinimus.

Šviežiausią turinį galima rinktis iš daugiau nei 10 tūkst. įvairiausių šaltinių, atnaujinamų kiekvieną dieną. Visą informaciją galima pasiekti vienu ypu, nereikia naršyti skirtingų tinklalapių ar žongliruoti keliomis aplikacijomis.

„HTC One mini“ pirmosiose rinkose pasirodys rugpjūtį, o visame pasaulyje debiutuos rugsėjo mėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.