„Apple“ pristatyme ekspertai staigmenų nesitiki

Antradienį, maždaug 20 val. Lietuvos laiku turėtų prasidėti vienas iš labiausiai laukiamų informacinių technologijų renginių: „Apple“ produktų pristatymas.

Tikimasi, kad „Apple“ pasirašys daugiau sutarčių su Azijos mobiliojo ryšio operatoriais, taip praplėsdama savo rinką ir įtaką Rytų šalyse.<br>„Reuters” nuotr.
Tikimasi, kad „Apple“ pasirašys daugiau sutarčių su Azijos mobiliojo ryšio operatoriais, taip praplėsdama savo rinką ir įtaką Rytų šalyse.<br>„Reuters” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas Abišala

Sep 10, 2013, 6:46 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 8:42 AM

Vadovaujant Steve'ui Jobsui beveik kiekvienas renginys tapdavo šou ir dažnai rinkoje atsirasdavo naujų, „Apple“ į lyderius iškeliančių gaminių.

Per tokius renginius buvo pademonstruotas pirmasis „Apple“ išmanusis telefonas „iPhone“, bei pirmasis „Apple“ planšetinis kompiuteris „iPad“.

Tačiau šis renginys, tikėtina, bus gerokai ramesnis. Beveik visi ekspertai prognozuoja, kad bus pristatyti tik keli dalykai: nauja „iPhone“ versija (tiksliau, kelios - pigesnė ir brangesnė - versijos), bei mobiliųjų įrenginių operacinė sistema „iOS 7“.

Taip pat gali būti pristatyti nišiniai produktai, tokie kaip atnaujinta „Apple TV“ versija.

Nors anksčiau daug kas tikėjosi „Apple“ išmaniojo laikrodžio, šiuo metu ekspertai apie jį nebešneka, nes apie tokį produktą nepasirodė jokių gandų ar nutekintos informacijos.

Anot interneto tinklapio businessinsider.com, šiuo metu „Apple“ užsiims dviem svarbiausiais dalykais – kainodara ir prekių tiekimu rinkoms.

„Apple“ produktų kainodarą gali pakeisti pristatyta pigesnė „iPhone“ versija, kuri galimai sumažintų „Apple“ pelno maržą, tačiau padidintų šansus pagausinti klientų skaičių ir neatsilikti nuo „Android“ operacinę sistemą naudojančių telefonų, kuriuos įsigyti gali ir žemesnes pajamas turintys pirkėjai.

Taip pat tikimasi, kad „Apple“ pasirašys daugiau sutarčių su Azijos mobiliojo ryšio operatoriais, taip praplėsdama savo rinką ir įtaką Rytų šalyse.

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.