Visos „Kristianos“ nuolaidų kortelės – išmaniajame telefone

Prie pirmosios Baltijos šalyse mobiliosios lojalumo kortelių piniginės „Lwallet“ nuo sausio mėnesio prisijungė ir kosmetikos bei parfumerijos parduotuvių tinklai „Kristiana“ ir „Kosmada“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 8:00 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:45 AM

„Lwallet“ mobilioji aplikacija išmaniajame telefone – tai plastikinių nuolaidų kortelių piniginėje pakaitalas.

„Nuolat sekame ir analizuojame bendrovei „Kristiana“ priklausančių parfumerijos ir kosmetikos tinklų „Kristiana“ ir „Kosmada“ lojalių klientų įpročius ir poreikius. Pastebime, kad pirkėjai vis dažniau interneto svetaines lanko ir skaito juos dominančius naujienlaiškius išmaniuosiuose telefonuose.

Juk mūsų pirkėjai – tai kokybę ir išskirtinumą vertinantys žmonės, nuolat besidomintys įvairiomis naujovėmis ne tik grožio prekių bei paslaugų srityje“, – sakė „Kristianos“ Informacinių technologijų skyriaus vadovas Giedrius Narušis.

„Mūsų lojalumo kortelėmis šiuo metu naudojasi pusė milijono Lietuvos ir Latvijos gyventojų. Per 20 „Kristianos“ veiklos metų didelė dalis klientų tapo tikrai lojalūs, rekomenduoja mus draugams ir šeimos nariams.

Tačiau kartais išgirsdavome – kortelę pamiršau namuose, pasikeičiau rankinę, kortelės prireikė žmonai arba dukrai, reikia nešiotis labai daug kortelių ir panašiai, – pasakojo „Kristianos“ marketingo direktorė Saulė Bulotaitė. – Todėl nuo šiol „Kristianos“ ir „Kosmados“ klientai galės nesinešioti plastikinės nuolaidų kortelės, nes ji bus išmaniajame telefone.

„Lwallet“ mobiliojoje piniginėje pirkėjai ras ir „Kristianos“ bei „Kosmados“ korteles. Jos nuolatos bus kartu. Viena kortele bus galima dalytis su šeimos nariais ar draugais.

Siekiame suteikti pirkėjams daugiau naudos, norime pasiūlyti patogesnį aptarnavimą, pažangiausius sprendimus. Atsižvelgdami į klientų poreikius ir pageidavimus, jau sausio mėnesį savo klientus kviečiame prisijungti prie inovatyvaus projekto „Lojalumo kortelės Jūsų telefone“.

Be to, „Lwallet“ aplikacijas naudojantys „Kristianos“ klientai visada žinos grožio pasaulio naujienas, apie akcijas arba renginius ir tokiomis žinutėmis akimirksniu galės pasidalinti su šeimos nariais, kolegomis ar feisbuko draugais.

„Kristianos“ ir „Kosmados“ lojalumo kortelės, esančios išmaniuosiuose telefonuose, galios ir kituose bendrovei „Kristiana“ priklausančiuose salonuose ir parduotuvėse: „Durance“, „Gedimino 44“ ir „Swarovski“.

* * * „Lwallet“ mobilią aplikaciją pristatė prekybos technologijų bendrovė „New Vision Baltija“.

Atsisiųsti nemokamą „Lwallet“ programėlę galima iš „AppStore“, „GooglePlay“ arba tiesiog nuskenavus specialų QR kodą parduotuvėje, prisijungusioje prie „Lwallet“ paslaugos.

Be „Kristianos”, šiuo patogiu sprendimu jau gali naudotis ir vaistinių tinklo „Camelia“, specializuotų parduotuvių „Vynoteka“ bei technikos prekių parduotuvių „Avitela“ klientai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.