„Microsoft“ pristatys pigesnę „Xbox One“ versiją?

Kompanija „Microsoft“ patvirtino, kad ruošiasi pristatyti pigesnę žaidimų kompiuterio „Xbox One“ versiją. Teigiama, kad pirkėjai pigesnę konsolę galės įsigyti jau šiais metais.

Pirkėjai pigesnę „Xbox One“ konsolę galės įsigyti jau šiais metais.<br>AP nuotr.
Pirkėjai pigesnę „Xbox One“ konsolę galės įsigyti jau šiais metais.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Feb 4, 2014, 9:14 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 6:03 PM

Tai reiškia, kad pasirodžius naujam kompiuteriui turėtų atpigti ir šiuo metu prekyboje esanti brangesnė versija.

„Microsoft“ tikslas – išleisti pigesnę konsolę, kurios kaina būtų panaši į konkurento „Sony Playstation 4“. Tuo pačiu buvo patvirtinta apie greitai pasirodysiančią baltos spalvos konsolę, o jos pirkėjai sulauks šiais metais.

Norėdama pigesnės versijos, kompanija turės kažko atsisakyti, kad sumažintų gamybos kaštus. Manoma, kad naujoji versija neturės „Blu-ray“ optinio įrenginio. Toks sprendimas sukėlė nemažai diskusijų, nes žaidėjai privalės siųstis žaidimus sumokėję pinigus. Jei kompiuteryje yra optinis įrenginys, žaidimų mėgėjai gali nusipirkti dėvėtą žaidimą ir sėkmingai juo mėgautis.

Taip pat dauguma susidurtų su parsisiuntimo problema, kadangi vaizdo žaidimai užima daug vietos, juos parsisiųsti užtruktų daug laiko.

Tiesa, kiek anksčiau „Microsoft“ atstovas Aaronas Greenbergas apie tokius pigesnio „Xbox One“ gandus sakė: „Tikrai ne. Neverta tikėti viskuo, kas rašoma internete.“ Bet kokiu atveju, kaip bus iš tikro, pamatysime dar šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.