Sukurta visiškai kitokia klaviatūra su 319 klavišų

Ar esate kada nors pritrūkę papildomų klavišų klaviatūroje? Panašu, kad projektuotojas Sorinas Neica iš Pensilvanijos jų pasigedo ir sukūrė savo klaviatūrą, kuri turi net 319 atskirų klavišų.

Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Feb 10, 2014, 11:08 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:24 PM

Tai ne šiaip sau rašymui skirta klaviatūra. Ji suprojektuota būtent „Photoshop“ programos meistrams, o esantys klavišai skirti įvairioms šios programos funkcijoms.

Kaip teigia S.Neica, „Photoshop“ programoje yra 372 svarbiausi įrankiai, o visus juos galime įjungti naudodami 299-is klavišus. Klaviatūra, kuri buvo pavadinta „Shortcut-S“, taip pat turi papildomus 20 klavišų, kuriuos galima nusistatyti pagal savo norus. Pats įrenginys yra 40 x 30 cm dydžio.

Naudojant šią klaviatūrą dirbti „Photoshop“ programa bus gerokai paprasčiau. Visi reikiami įrankiai bus prieš vartotojų akis, tereiks pasirinkti norimą funkciją. Naudojant įprastinę klaviatūrą, norint paspausti kažkokią kombinaciją, dažnai prireikia dviejų rankų, todėl tenka atitraukti ranką nuo pelės. Naujoji klaviatūra šią problemą išsprendžia.

S.Neica ir jo komanda šiuo metu renka paramą „Kickstarter“ svetainėje. Jei surinks 185 tūkst. dolerių, klaviatūros bus masiškai gaminamos ir pasieks prekybos vietas. Jei pavyktų surinkti 350 tūkst. dolerių, tuomet būtų gaminamos belaidės klaviatūros. O jei žmonės paaukotų 550 tūkst. dolerių, būtų galima džiaugtis klaviatūromis iš aliuminio.

Klaviatūrą žadama atsiųsti paaukojusiems apie 100 dolerių.

Kol kas komandai pavyko surinkti tik kiek daugiau nei 8 tūkst. dolerių, tačiau laiko dar yra – net 49 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.