Mūsų rankose auksinis „HTC One“ – brangiai pigus telefonas

Ne kiekvieną dieną mums, paprastiems mirtingiesiems, tenka rankose laikyti auksinius telefonus. Todėl atsispirti pasiūlymui išmėginti 6500 Lt įvertintą auksinį „HTC One“ neturėjome jokių galimybių. Na ir kas, kad tai tas pats senas ir išties geras „HTC“ flagmanas, tik geltonu korpusu – kam nesinori bent kartą patirti, ką jaučia koks Janukovyčius ar Uspaskichas, beprasmiškai išleidę krūvą pinigų visai nereikalingam daiktui. Jausmas, deja, kiek nuvylė – aplinkiniai negailestingai vertino telefoną gerokai pigiau, negu jis kainuoja.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Mar 13, 2014, 5:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:05 AM

„Tai išties auksinis telefonas, įvertintas 6500 Lt. Tiesa, Lietuvoje tokiais neprekiausime. Jų pagaminta tik keletas, anksčiau tokių galima buvo įsigyti užsienyje, o dabar prekyba jais nutraukta, tad šį tik trumpam atsivežėme, kad parodytume žmonėms“, – sakė telefonu „HTC“ atstovas, siūlęs pasiimti išskirtinį įrenginį savaitgaliui.

Neturėjau noro, kad šis savaitgalis dėl kokio nelaimingo atsitikimo virstų brangiausiu mano gyvenime, todėl apsimečiau nuoširdžiai apsidžiaugusiu ir pažadėjau, kad pamėginsiu pelningai parduoti jį Kaziuko mugėje. „HTC“ atstovas iškart apsigalvojo. Sutarėme, kad atgabens telefoną po mugės. Ačiū Dievui.

Kadangi techninius ir estetinius „HTC One“ parametrus aprašėme jau ne kartą, daugybę kartų minėjome, koks jis spartus (beje, greičiausiai įsijungiantis telefonas iš visų bandytų), smagus ir gražus, šį sykį viso to nė neapžvelgsiu. Galų gale kam rūpi kažkokios funkcijos, kai atidaręs dėžutę pasijunti lyg Klondaike? AUKSAS!!!

Išties atidaręs baltą, didžiulę lyg prabangių saldainių kyšiui dėžutę, aptinku juodą aksominį užtiesalą. Jį nuėmęs – auksinį telefoną. Išpakuoju telefoną, pavartau rankose ir nešu įvertinti.

„Oi, kaip pigiai atrodo! Čia tas plastmasinis dangtelis padarytas, kad žvilgėtų lyg auksinis?“

Štai taip ir baigėsi mano turtuoliški džiaugsmai. Iškart ir negailestingai. Pirmos sutiktos bendradarbės, kurios paklausiau, kiek už tokį duotų, šūksniu. Mėginant tęsti apklausą reikalai negerėjo – nė vienas, kurio klausiau, nedavė už telefoną 6500 Lt.

Kai kurie turėjo įžūlumo kalbėti apie plastmasę ir siųsti mane pas juvelyrą. Kiti kraupo nuo to, kaip greitai tepasi geltonas paviršius. Ir pats pažiūrėjęs atidžiau pastebėjau, kad aliuminis „HTC One“ surinktas daug kruopščiau. Pažiūrėkite filmuką ir patys suprasite.

Galiausiai telefoną teko supakuoti ir laimingam sėsti į savo darbo vietą. Kaip gerai, kad nesu koks prasisiekęs turtuolis – niekas neverčia statyti rūmų meilužėms, prieš nieką nereikia rodytis, o svarbiausia – galima nepirkti auksinio telefono ir nė kiek nesigėdijant laukti kovo 25 d., kai HTC pristatys naują savo flagmaną. Ne auksinį, todėl greičiausiai tikrai gerą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.