Rugsėjį „Apple“ ir „Samsung“ pažers ilgai lauktų naujienų

Jei svarstote pirkti išmanųjį telefoną „iPhone“ ar planšetofoną „Galaxy Note“, neskubėkite: jau rugsėjį „Apple“ ir „Samsung“ pristatys naujas šių įrenginių versijas. 

Šiuo metu prekyboje esantys „iPhone“ ir „Galaxy Note“ modeliai rugsėjį sulauks pastiprinimo.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Šiuo metu prekyboje esantys „iPhone“ ir „Galaxy Note“ modeliai rugsėjį sulauks pastiprinimo.<br>„Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2014, 6:46 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 12:25 PM

Net jei būsimieji modeliai jūsų nesudomintų, pasirodžius naujam įrenginiui tradiciškai atpinga iki tol prekyboje buvę gaminiai. Taigi palūkėti verta bet kuriuo atveju.

„Wall Street Journal“ šaltinių teigimu, naują „iPhone“ kompanija pristatys renginyje, kuris įvyks rugsėjo 9 dieną. Ši data sutaptų su telefonų atnaujinimo ciklu. Manoma, kad prekyboje nauji įrenginiai pasirodys dar po kelių savaičių.

Šaltinių teigimu, „Apple“ gali pristatyti du naujus „iPhone“ modelius: vieną su 4,7 colio (11,9 cm) įstrižainės ekranu, kitą – didesnį, turintį 5,5 colio (14 cm) ekraną. Šiuo metu prekyboje esantis „iPhone 5S“ turi 4 colių (10 cm) įstrižainės ekraną.

Naujienų rugsėjį laukiama ir iš „Samsung“. Korėjiečiai jau išsiuntinėjo kvietimus į rugsėjo 3 dieną vyksiančius renginius trijuose miestuose – Berlyne, Pekine ir Niujorke. Kvietimuose pateikiama aiški užuomina, kad kompanija pristatys naują „Galaxy Note“ modelį, mat kvietimuose rašoma: „Ready? Note the date!“ (liet. „Pasiruošę? Pasižymėkite datą!“).

Kaip ir ankstesnės šio įrenginio versijos, „Galaxy Note 4“ bus pristatyta Berlyne vykstančios konferencijos IFA metu.

Manoma, kad naujasis planšetofonas turės 5,7 colio (14,5 cm) įstrižainės ekraną – tokį pat, kaip „Note 3“. Taip pat tikimasi, kad įrenginys „pasiskolins“ vieną-kitą išmaniojo telefono „Galaxy S5“ naujovę, pvz., atsparumą vandeniui ar pirštų atspaudų skenerį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.