Būna ir taip: telefonas už automobilio kainą

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-16 08:15, atnaujinta 2018-01-27 03:46

Ieškote telefono, kuris kitiems keltų pavydą, kaina būtų logiškai nepaaiškinama, o dizainas – išskirtinis? Jei pamanėte, kad taip apibūdinome „iPhone 6 Plus“, klystate – jis skirtas pinigų švaistyti nemokančioms masėms. Tikri turtuoliai pažengę gerokai labiau. Susipažinkite: išmaniųjų telefonų prabangos viršūnė „Vertu for Bentley“.

Pradėsime nuo įspūdingiausio akcento: šis telefonas kainuoja 10,7 tūkst. svarų (46,5 tūkst. Lt). Už ką tokią sumą sumoka pirkėjai?

„Vertu“ – tai buvęs „Nokia“ padalinys, gaminantis tik prabangius, stilingus telefonus. Techniniais duomenimis šios kompanijos įrenginiai nėra išskirtiniai. Pavyzdžiui, šis „Android“ telefonas turi 64 GB vidinės atminties ir 2,3 GHz taktinio dažnio keturių branduolių procesorių – panašiomis savybėmis gali pasigirti ir gerokai pigesni išmanieji.

Ši bendrovė labiau akcentuoja ne „vidurius“, o išorę: dizainą, naudojamas medžiagas, gamybos kokybę.

Kiekvieną telefoną rankomis surenka konkretus kompanijos darbuotojas, kurio parašas išgraviruotas galinio dangtelio vidinėje pusėje. Kol kiti gamintojai iš plastmasės lieja odą primenančios tekstūros dangtelius, „Vertu“ nesismulkina: naujasis telefonas apsiūtas tikra veršio oda. Jo rėmas pagamintas iš lengvo titano lydinio, o ekraną saugo safyro kristalų paviršius.

Ir, žinoma, „Bentley“ pavadinimas bei logotipas – su prabangių automobilių gamintoju „Vertu“ sudarė penkerių metų sutartį, o šis telefonas yra pirmasis šių kompanijų inžinierių darbo rezultatas.

Tačiau didžiausias „Vertu for Bentley“ privalumas turtuoliams – išskirtinė konsjeržo paslauga, kuria galima naudotis visą parą. Užsimanėte nueiti į renginį, kurio visi bilietai jau parduoti? Pageidaujate vakarienės restorane, bet nerezervavote vietos prieš pusmetį? Tiesiog paskambinkite ar parašykite žinutę šiam „Vertu“ darbuotojui, o kol jūs skrisite savo privačiu lėktuvu ar plaukiosite jachta, jis viskuo pasirūpins.

Didelio susidomėjimo šie telefonai niekada nesusilaukdavo ir milijonais užsakymų pasigirti negali, bet „Vertu“ turi ištikimų pirkėjų Rusijoje, Azijoje, Artimuosiuose Rytuose ir kitur.

Techniniai „Vertu for Bentley“ duomenys:

Išmatavimai: 145 mm x 69 mm x 10,65 mm;

Svoris: 192 g;

Operacinė sistema: „Android 4.4 (KitKat)“

Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 801“, 2,3 GHz taktinio dažnio, keturių branduolių;

Ekranas: 4,7 colio įstrižainės, „Full HD“ raiškos, apsaugotas safyro kristalų paviršiumi;

Kameros: 13 mln. tšk. (galinė) ir 2,1 mln. tšk. (priekinė);

Vidinė atmintis: 64 GB;

Akumuliatorius: 2,275 mAh talpos, ličio jonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.