Naujas HTC flagmanas M9 ir pirmas išmanusis laikrodis – jau kovą

Ilgai lyg skriaudžiama podukra nuostolius skaičiavusi Taivanio kompanija HTC 2014 m. atsigavo – kovo 25 d. Londone pristatytas „HTC One M8“ įrodė, kad grožis gali išgelbėti bent jau kompanijos pelno rodiklius. Praėjo metai ir „Bloomberg“ praneša, kad šių metų kovą HTC planuoja pristatyti naują išmanųjį telefoną, kodiniu pavadinimu M9. Sako, kad revoliucijos galime nesitikėti, bet aliuminis korpusas slėps keletą įspūdingų patobulinimų.

Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Jan 19, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:46 PM

Pirmiausia ir svarbiausia – HTC, atrodo, vis tik suprato, kad kiek bevadinsi kameros jutiklio taškus „UltraPixel“, 4 mln. tšk. raiškos vis tiek mažoka, kai konkurentai siūlo bent jau 13 mln. tšk. Taigi informuoti žmonės „Bloomberg“ pranešė, kad naujoji „HTC One“ reinkarnacija turės 20 mln. tšk. galinę vaizdo kamerą, o „UltraPixel“ keliauja į priekį, tad asmenukes su šiuo telefonu galėsime fiksuoti beveik tamsoje.

Pats įrenginio dizainas ir ekrano dydis nuo praėjusių metų modelio beveik nesiskirs. Korpuso spalvų pasirinkimas irgi panašus – sidabrinis, pilkas ir auksinis.

Užtat gamintojai pažadėjo dar pagerinti tai, kas „HTC One“ ir taip buvo geriausia – garso atkūrimą. Naujasis telefonas turės įdiegtą „Dolby 5.1“ garso sistemą.

Aišku, flagmano procesorius turi atitikti laiko dvasią, tad viduje bus įdiegtas naujausias ir galingiausias aštuonių branduolių „Snapdragon 810“ (toks, kokiu jau pasigyrė „Xiaomi Mi Note Pro“).

Daugiau apie tai, ko dar niekas nematė, rašyti lyg nebėra ką. Tiesa, teigiama, kad kartu su naujuoju telefonu HTC pristatys ir pirmąjį savo išmanųjį laikrodį. Kompanija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Under Armour Inc.“ sporto reikmenų gamintoju, tad laikroduko paskirtis lyg ir aiški (ir, matyt, nėra netikėta).

Tikimasi, kad telefono pristatymas įvyks kovo pradžioje Barselonoje, Pasaulio Mobiliųjų technologijų kongreso „MWC 2015“ metu. Kadangi savo naujoves ten žada parodyti ir „Huawei“, ir „Samsung“, šį pavasarį galime tikėtis itin dosnaus naujovių derliaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.