„Apple“ ruošiasi masinei „iPhone“ psichozei

Telefono „iPhone“ dešimties metų jubiliejų šįmet švęsianti kompanija „Apple“ ruošiasi pristatyti išskirtinį telefono modelį ir jau dabar pradeda ruoštis neįtikėtinam pardavimų šuoliui. Prognozuojama, kad naujųjų „iPhone“ modelių pardavimai bus didžiausi per visą istoriją.

Naujo, jubiliejinio „iPhone“ modelio laukiama antroje šių metų pusėje.<br>123rf nuotr.
Naujo, jubiliejinio „iPhone“ modelio laukiama antroje šių metų pusėje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2017, 3:22 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:49 AM

Pastaruosius kelerius metus „Apple“ išleisti telefonai turėjo tik nežymius patobulinimus, nesikeitė ir jų dizainas. Rinkos analitikai mano, kad JAV technologijų milžinė specialiai laukė šių metų, kuomet minimas „iPhone“ dešimtmetis, ir ketina rėžti iš peties.

Pagrindo tokiems svarstymams suteikia ir neseniai nutekėjusi informacija apie tai, kad „Apple“ ketina naujųjų produktų gamybą pradėti keliais mėnesiais anksčiau nei įprasta. To laukiama jau birželio mėnesį. Analitikai pabrėžia, kad „Apple“ nesiruošia išleisti naujo modelio anksčiau nei įprasta.

„Tai yra užuomina apie vieną dalyką: „Apple“ tikisi, kad „iPhone 8“ bus perkami kaip niekada“, – rašo portalas Bgr.com.

Tiesa, kol kas nėra žinoma, kaip iš tiesų vadinsis naujieji telefonai, o populiariausi spėjimai tokie: „iPhone 7S“, „iPhone 8“ ar net „iPhone X“.

Kokių inovacijų galima laukti būsimame, jubiliejiniame „iPhone“ modelyje? Dažniausiai minimas patobulinimas – belaidžio baterijos įkrovimo galimybė.

Taip pat spėjama, kad telefonas turės „berėmį“ ekraną, kuris užims visą priekinę įrenginio dalį. Tai reikštų ne tik tai, kad keisis telefono dizainas – į korpusą (arba patį ekraną) tektų integruoti garsiakalbį, pagrindinį „Namų“ mygtuką ir paslėpti priekinę kamerą. Kiti spėja, kad būsimasis „iPhone“ modelis apskritai nebeturės jokių fizinių mygtukų, o svarbų vaidmenį jame atliks akies rainelės skeneris (logiška, jei pirštų atspaudų jutiklio teks atsisakyti...).

Dar vienas gandas skamba ne taip paguodžiančiai: spėjama, kad naujojo modelio savikaina bus smarkiai išaugusi ir už jį bus prašoma nuo tūkstančio dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.