„Apple“ išsidavė, kada pristatys naująjį „iPhone 8“

Gandai apie jubiliejinį, dešimtąjį, „Apple“ išmaniojo telefono „iPhone“ modelį sklando jau keletą mėnesių, o dabar paaiškėjo galima šio įrenginio pristatymo data. 

 Ar tai – būsimasis „iPhone 8“?<br> Kadras iš „YouTube“
 Ar tai – būsimasis „iPhone 8“?<br> Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-27 17:40

Išmanusis telefonas „iPhone 8“ (o gal „iPhone 10“?) turėtų būti pristatytas rugsėjo 17 dieną. Užuomina apie tai pateikta „Apple“ pranešime darbuotojams, pranešė Dailymail.co.uk.

Žinutėje, kuri visų pirma skirta „Apple Care“ komandai, nurodoma, jog darbuotojai negalės atostogauti nuo rugsėjo 17 iki lapkričio 4 dienos. 

„Kaip jau žinote, rugsėjį vyksta naujų produktų pristatymai ir išleidimai į prekybą“, – rašoma „Apple“ pranešime darbuotojams. 

Taigi panašu, kad būtent rugsėjo 17 dieną įvyks „Apple“ renginys, kuriame bus pristatytas naujasis „iPhone“ modelis. 

Spėjimų kuo pasižymės, kaip atrodys ir kaip vadinsis būsimasis „iPhone“ yra įvairių. Manoma, kad telefonas bus ne tik itin plonas, bet ir turės berėmį ekraną, o priekyje neliks pirštų atspaudus fiksuojančio „TouchID“ mygtuko. Tik kol kas nežinoma, ar jis bus perkeltas ant nugarėlės, ar šią funkciją pavyko integruoti į ekraną. 

Naujausią filmuką su rankose laikomu, kaip teigiama, „iPhone 8“ internete paviešino latvis dizaineris Benjaminas Geskinas – kviečiame pažiūrėti:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.