Kokius telefonus lietuviai pirko balandžio mėnesį?

„Huawei“, „Samsung“ ir „Apple“ – šių gamintojų telefonai įsitvirtinę „Telia“ sudarytame balandžio mėnesio perkamiausių Lietuvoje mobiliųjų įrenginių TOP 10. Į šį sąrašą pateko ir abu naujausi flagmanai: tai ir kovo pabaigoje išleista „Huawei P30“ serija, ir vasarį pristatyti „Samsung Galaxy S10“ serijos telefonai.

 „Huawei“, „Samsung“ ir „Apple“ – šių gamintojų telefonai įsitvirtinę „Telia“ sudarytame balandžio mėnesio perkamiausių Lietuvoje mobiliųjų įrenginių TOP 10.<br> 123RF nuotr.
 „Huawei“, „Samsung“ ir „Apple“ – šių gamintojų telefonai įsitvirtinę „Telia“ sudarytame balandžio mėnesio perkamiausių Lietuvoje mobiliųjų įrenginių TOP 10.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2019, 12:25 PM

„Šiais metais tiek „Samsung“, tiek „Huawei“ savo flagmanus pristatė anksčiau, todėl abu jie pateko į balandžio mėnesio „Telia“ perkamiausių telefonų sąrašą. Jame vis dar laikosi ir viena didžiausių praėjusių metų naujienų, „Apple iPhone Xr“ modelis su berėmiu ekranu. Apskritai verta pažymėti, kad itin daug lietuvių renkasi aukščiausios klasės išmaniuosius – su šiais įrenginiais dažnas praleidžia visą dieną ir naudoja juos tiek darbui, tiek pramogoms, taigi žmonės ieško pačios geriausios patirties“, – sako „Telia“ įrangos vadovas Aurelijus Vaičiulionis.

Jis priduria, kad aukščiausios kokybės poreikį atspindi ir anksčiau šįmet „Telia“ užsakymu atlikta gyventojų apklausa. Ji parodė, kad rinkdamiesi naują telefoną žmonės daugiausiai dėmesio skiria jo techniniams parametrams (jį kaip svarbų ir labai svarbų įvardijo 66 proc. respondentų), kameros galimybėms (60 proc.) ir gamintojui (51 proc.). Šios savybės ir yra būdingos naujausiems flagmanams, kurie yra vieni dažniausių lietuvių pasirinkimų.

„Telia“ balandžio mėnesio perkamiausių telefonų dešimtukas (abėcėlės tvarka):

  1. „Apple iPhone 8“
  2. „Apple iPhone Xr“
  3. „Huawei Y6“ (2018)
  4. „Huawei P20 Lite“
  5. „Huawei P20“ serija
  6. „Huawei P30“ serija
  7. „Samsung Galaxy A50“
  8. „Samsung Galaxy A7“ (2018)
  9. „Samsung Galaxy J4+“
  10. „Samsung Galaxy S10“ serija

Šis sąrašas sudarytas pagal „Telia“ balandžio mėnesio įrangos pardavimų duomenis Lietuvoje.

Perkamiausių telefonų dešimtukus „Telia“ skelbia ir kitose šalyse. Danijoje pats perkamiausias telefonas pas „Telia“ balandžio mėnesį buvo „Huawei P30 Pro“, antroje vietoje liko „Samsung Galaxy A7“, o trečiąją užėmė „Apple iPhone XS“. Likusias vietas sąraše dalinasi „Huawei“ ir „Apple“ telefonai.

Tuo metu Suomijoje „Telia“ klientai daugiausiai nupirko „Apple iPhone 8“, „Apple iPhone 6S“ ir „Samsung Galaxy A7“ telefonų. Suomiai taip pat dažnai renkasi „Huawei“, „OnePlus“, „Honor“ ir „Nokia“ gamintojų išmaniuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.