„Samsung“ ruošia pigesnį sulankstomą telefoną

Sulenkiami išmanieji telefonai turėtų būti viena karščiausių šių metų temų, o bene dažniausiai tokiose naujienose minimas „Samsung“ kompanijos pavadinimas. Internete jau kurį laiką sklando gandai, kad gamintojai ruošia kiek pigesnę „Galaxy Fold“ modelio versiją, kuri turėtų būti žinoma kaip „Galaxy Fold Lite“.

 Sulenkiami išmanieji telefonai turėtų būti viena karščiausių šių metų temų, o bene dažniausiai tokiose naujienose minimas „Samsung“ kompanijos pavadinimas.<br> A. Rutkausko nuotr.
 Sulenkiami išmanieji telefonai turėtų būti viena karščiausių šių metų temų, o bene dažniausiai tokiose naujienose minimas „Samsung“ kompanijos pavadinimas.<br> A. Rutkausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Snarskis

May 15, 2020, 9:57 AM, atnaujinta May 15, 2020, 9:58 AM

Kaip skelbia „XDA“ bendruomenės narys Maxas Weinbachas, naujasis „Samsung“ išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 865“ procesoriumi bei turėti 256 GB vidinės atminties. Deja, tačiau operatyviosios (RAM) atminties kiekis nėra skelbiamas – bet manoma, kad jos kiekis turėtų siekti 8 GB arba 12 GB.

Pranešama, kad „Galaxy Fold Lite“ naudos lankstų ekraną, kuris bus padengtas plastiku. Išorinis ekranas turėtų būti mažesnis, nei „Galaxy Fold“ modelyje ir greičiausiai bus labai panašus į tai kas panaudota „Galaxy Z Flip“ įrenginyje. Išmanusis telefonas greičiausiai bus juodos ir violetinės spalvų, o jo kaina sieks apie 1000 eurų.

Bet kada šis pigesnis sulenkiamas išmanusis telefonas pasirodys prekyboje, kol kas nėra žinoma. Aukščiau esančią informaciją atskleidęs M.Weinbachas teigia, jog jau žinomos „Galaxy Fold Lite“ specifikacijos dar gali keistis – o tai gali reikšti ir tai, kad „Samsung“ ketina išleisti ir keletą skirtingų šio įrenginio versijų.

„Samsung“ planuojami pristatyti sulenkiami telefonai yra išties karšta tema pastaruoju metu, o įvairiausių gandų apie jų planus pasirodo kone kiekvieną savaitę. Kaip bebūtų, tikėtina, jog gamintojai naują sulenkiamą telefoną gali pristatyti kartu su „Galaxy Note 20“ serijos įrenginiais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.