„Asus“ ruošiasi išleisti telefonų monstrą

Dauguma internautų dažnai piktinasi, kad gamintojai, užuot aukščiausios klasės telefonų korpusuose bandę sugrūsti maksimaliai dideles baterijas, ieško būdų vis labiau ir labiau ploninti siluetą, taip vartotojus prieš jų valią paversdami elektros kištuko vergais. Vis dėlto taip elgiasi toli gražu ne visos kompanijos – kompiuterių gerbėjams puikiai žinoma „Asus“ šiemet turėtų išleisti išmanųjį ne tik su galingiausiais parametrais, bet ir su milžiniška baterija.

 Kinijos sertifikavimo agentūroje „TENAA“ prieš porą dienų buvo įregistruotas paslaptingas naujas „Asus“ telefonas, kurio modelio numeris yra I005DA.
 Kinijos sertifikavimo agentūroje „TENAA“ prieš porą dienų buvo įregistruotas paslaptingas naujas „Asus“ telefonas, kurio modelio numeris yra I005DA.
Daugiau nuotraukų (1)

Ignas Petrikonis

2021-02-02 08:28

Kinijos sertifikavimo agentūroje „TENAA“ prieš porą dienų buvo įregistruotas paslaptingas naujas „Asus“ telefonas, kurio modelio numeris yra I005DA. Įrenginys patraukė internautų dėmesį, kadangi dokumentacijoje minimas šiuo metu galingiausias „Snapdragon 888“ procesorius, o svarbiausia – net 6000mAh talpos baterija. Tiesa, telefone montuojama ne vienas didžiulis akumuliatorius, o du mažesni po 3000mAh. Tai reikalinga, siekiant įdiegti itin greitą įkrovimą. Kitoje sertifikacijoje – 3C – minima, kad įkrovimo galia turėtų siekti 65W.

Tiesa, paviešintos nuotraukos leidžia beveik garantuotai atspėti, kas per telefonas bus šis monstras. Išmaniojo dizainas praktiškai identiškas praėjusių metų žaidėjams skirtam „ROG Phone 3“, todėl neabejojama, jog tai bus jo įpėdinis. Ir spėjama, kad gamintojai greičiausiai nesilaikys eiliškumo ir modelį pavadins „ASUS ROG Phone 5“.

Iš kitų specifikacijų galima paminėti 6,78 colio įstrižainės AMOLED ekraną, kuris palaikys didžiulį 144Hz atsinaujinimo dažnį. Deja, kol kas neaišku, kokią ekrano raišką pasirinko gamintojas – FHD+ ar QHD+.

Jau žinoma, kad viena iš paviešintose nuotraukose matomų kamerų bus 64MP raiškos, tačiau telefono galinėje dalyje geriau įsižiūrėjus galima išvysti labai originalų sprendimą – nuolat veikiantį mažą ekranėlį. Jis greičiausiai bus skirtas rodyti laikui, pranešimams ir kitai panašiai informacijai. Tai patiks nedėvintiems išmaniojo laikrodžio.

Kol kas nežinoma, kada tiksliai šis įspūdingas telefonas pasirodys, tačiau nutekėjusioje informacijoje minimi kovo-balandžio mėnesiai. Kadangi „ROG Phone 3“ kainavo apie 1000 eurų, jo įpėdinis turėtų kainuoti panašią sumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.