„Huawei GT3 Pro“ išmanieji laikrodžiai – naujoji klasika

Panašu, kad išmaniųjų laikrodžių rinkoje atsirado rimtas konkurentas, kurį įveikti – sunkiai įkandama užduotis. Šioje apžvalgoje aptarsime ką tokio ypatingo gali pasiūlyti naujieji Huawei GT3 Pro laikrodžiai.

Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 24, 2022, 10:09 AM

Klasiškai stilingas

Bene pirmasis dalykas, kuris krenta į akis užsidėjus GT3 Pro – išties stilingas dizainas, išvaizda labiau primenantis klasikinį solidų, o ne išmanųjį laikrodį. Tiek vyriškas Huawei GT3 Pro 46 mm, tiek moteriškas GT3 pro 43 mm turi įbrėžimams itin atsparų safyro stiklą.

Vyrams skirtas modelis pasižymi patvariu titano korpusu, o moterys gali grožėtis dailiu baltu keraminiu korpusu, padengtu auksiniu/sidabriniu nerūdijančio plieno rėmeliu.

Abu laikrodžiai taip pat turi prie paros laiko prisitaikančius ciferblatus, taip sukurdami gyvybingo išmaniojo įspūdį, o tai ypač matyti moterims skirto laikrodžio fone – dienos eigoje, ciferblate matomos rožės vaizdingai pražysta tiesiai ant riešo.

Apie 3,5 centimetro skersmens ekranas taip pat leidžia aiškiai matyti visas išmaniojo laikrodžio siūlomas funkcijas, kurias dar labiau paryškina 466x466 raiškos vaizdo perdavimas.

Kaip jau minėjome, Huawei GT3 Pro pasižymi tradiciniu, klasikiniu dizainu, kurį pabrėžia ne tik titano/keramikos korpusas, bet ir unikalūs dirželiai, tiksiantys įvairiems dėvėjimo stiliams.

Taigi, dizaino prasme, naujieji išmanieji laikrodžiai abejingų nepaliks. Čia gali kilti klausimas – ar nuo to nenukentėjo laikrodžių funkcionalumas? Pažvelkime į jį iš arčiau.

Sportas, sveikata ir dar daugiau

Jau po pirmosios savaitės naudojantis GT3 Pro išmaniuoju laikrodžiu tampa akivaizdu, kad jis ne tik atstoja asmeninį trenerį, bet, rinkdamas įvairius kūno rodiklių duomenis, gali teikti ir žymiai daugiau įžvalgų bei pasiūlymų nei sporto profesionalas, stebintis kiekvieną jūsų kūno judesį.

Daugiau nei 100 sporto režimų leidžia laikrodžio funkcionalumą išnaudoti tiek mėgėjams, tiek tikriems įvairių sporto šakų (golfo, plaukimo, dviračių, jogos ir kt.) entuziastams.

Laikrodis taip pat yra atsparus vandeniui nardymo lygiu, tad jo nusiimti nereikės net ir užsiimant šia veikla, o specialiai jai sukurtas režimas pateiks detalią nardymo ataskaitą.

Išsami širdies veiklos bei deguonies įsisavinimo analizė laikrodį nešiojantiems pateikia itin detalią informaciją apie jų fizinę būklę ir ištvermę, treniruočių efektyvumą ir našumą, atsigavimo laiką bei maksimalų deguonies suvartojimą.

Dirbtinio intelekto algoritmai, nuolatos analizuodami įvairius kūno rodiklius, siūlo būdus pagerinti savo sveikatos būklę ir fizinį pajėgumą.

Nors išmaniuoju laikrodžiu būsite patenkinti nepriklausomai nuo to, kokia sporto šaka jums yra artimiausia prie širdies, išsamiausią informaciją gausite užsiimdami veikla, be kurios neišsiverstų joks sportininkas ar sveikos gyvensenos atstovas – bėgimu.

Atidžiai stebėdamas jūsų rodiklius, Huawei GT3 Pro teikia išmanius, personalizuotus bėgimo planus, pritaikomus pagal nustatytus asmeninius tikslus, o juos atnaujina kiekvieną savaitę, priklausomai nuo laikrodį nešiojančio žmogaus būsenos ir progreso.

Be to, laikrodžio teikiama informacija bus labai naudinga ir patyrusiems bėgikams – naujausia, bėgimo gebėjimo indekso (RAI), funkcija profesionaliems bėgikams leidžia susidaryti išsamų vaizdą apie savo pajėgumą prieš svarbias varžybas, palyginti save su konkurentais bei gauti detalius pasiūlymus apie tolimesnes treniruotes, priklausomai nuo išsikeltų tikslų.

Nepaisant to, kad pats nesu aukšto lygio sportininkas, o bėgimu užsiimu tik sveikatingumo tikslais, GT3 Pro kažką naujo bei itin naudingo galėjo pasiūlyti ir man.

Kadangi bėgioti mėgstu atokiose vietovėse, o dėl pomėgio užsisvajoti neretai prarandu orientaciją, tikslaus maršruto atgal funkcijos dėka man nebereikėjo jaudintis, kad pasiklysiu miško tankmėje ir klaidžiosiu valandas ieškodamas kelio atgal.

Huawei GT3 Pro jokiais būdais neapsiriboja tik įvairiomis sporto funkcijomis ar treniruočių analize. Širdies veiklos stebėsena 24 valandas per parą leidžia geriau pažinti savo sveikatos būklę, o naujoji EKG funkcija gali pateikti išsamią širdies darbo analizę ir iš anksto atkreipti dėmesį į suprastėjusią širdies veiklą.

Moteriškasis laikrodis taip pat pasižymi menstruacinio ciklo sekimu, kurio pagalba moterys gali matyti išsamų savo ciklo kalendorių, žinoti vaisingas dienas (jeigu planuojamas nėštumas), pasižymėti įvairius simptomus ir fizinę būklę menstruacijų metu.

„Huawei TruRelax“ funkcija leidžia žymiai efektyviau atpažinti dienos eigoje kylantį stresą, o siūlomos įvairios, atsipalaiduoti ir nurimti padedančios, kvėpavimo technikos padeda palaikyti optimalią emocinę ir psichinę būklę. Funkcijos dėka pajutau, kad stresą valdau aš, o ne atvirkščiai.

Šiais laikais ne vienas susiduriame ir su įvairiais miego sutrikimais, kartais net patys to nepastebėdami. GT3 Pro esantis dirbtinis intelektas, pasitelkdamas išsamią kūno rodiklių analizę miego metu, geba nustatyti dažniausiai pasitaikančias miego problemas ir pateikti daugiau nei 200 pasiūlymų šioms problemoms spręsti.

Nors anksčiau maniau, kad rytinis nuovargis ir sunkumai išlipant iš lovos yra įprasta ir natūralu, dėvėdamas šį laikrodį supratau, kad mano miego kokybė yra itin prasta.

Na o tai, savo ruožtu, leido man imtis atitinkamų, išmaniojo laikrodžio pasiūlytų, veiksmų, kad kiekvienas rytas būtų žvalesnis ir gyvybingesnis.

Be viso to, nešiojant Huawei GT3 Pro išmanųjį laikrodį, niekada nepalieka jausmas, kad kažkas rūpinasi mano sveikata. „Huawei Healthy Living Shamrock“ kiekvieną dieną generuoja sveikatingumo užduotis ir primena rūpintis savo fizine ir emocine gerove, ugdyti sveikus įpročius ir gyvenimo būdą. Tai – itin naudingas priminimas, ypač streso kupinoje ir nuolat skubančioje aplinkoje.

Ilgai nepavargstantis pagalbininkas

Galima drąsiai teigti, kad naujasis Huawei išmanusis laikrodis turi išties įspūdingą repertuarą funkcijų, skirtų sportui ir sveikatingumui. Tačiau tai – dar ne viskas. GT3 Pro galima susieti su bet kuriuo išmaniuoju telefonu – tiek „Android“, tiek „iOS“.

Dėvint laikrodį galima atsiliepti ar atmesti skambučius ir matyti žinutes, lengvai valdyti muzikos grojimą bei sinchronizuoti iki 500 MP3 dainų tiesiai į laikrodį, kurias galima klausyti garsiakalbio režimu arba prijungiant prie laikrodžio belaides ausines.

Laikrodis palaiko „Bluetooth 5.2“, turi integruotą mikrofoną ir garsiakalbį. GT3 Pro taip pat gali rodyti įvairius meteorologinius reiškinius, įskaitant mėnulio fazes, potvynius ir atoslūgius, kiekvienos dienos saulėtekio ir saulėlydžio laikus.

Visiškai išsikrovęs laikrodis bevieliu įkrovimu pilnai pasikrauna vos per 85 minutes, po kurių GT3 Pro 46 mm bus galima naudoti iki 14 parų, o kiek mažesnį GT3 Pro 43 mm – iki 7 parų. Jis taip pat pasižymi belaidžiu atvirkštiniu įkrovimu, kurio dėka laikrodį įkrauti galima išmaniuoju telefonu.

Dėvint šį laikrodį, gana lengvai pasimiršta, kad jį kažkada reikės įkrauti, o apie tai primenanti žinia ateina labai negreitai.

Taigi, naujasis Huawei GT3 Pro gali atliepti pačius įnoringiausius poreikius. Įvairios sporto, sveikatingumo, miego ir gyvensenos funkcijos leidžia visapusiškai integruoti naujausias technologijas į kasdienę savo veiklą bei gerinti fizinę ir emocinę gerovę, o universalus suderinamumas ir ilgas veikimo laikas paverčia laikrodį nepakeičiamu asistentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.