Pasirodė nauji „Samsung“ išmanieji: „A54“ ir „A34“.

Technologijų bendrovė „Samsung Electronics“ pristatė naujus išmaniuosius telefonus – „Galaxy A54 5G“ ir „Galaxy A34 5G“. Nauji įrenginiai iš kitų „Galaxy A“ serijos gaminių, kaip teigia bendrovė, išsiskiria akumuliatoriaus veikimo galimybėmis – be papildomo įkrovimo telefonu naudotis galima ilgiau nei dvi dienas. Patobulinta ir naujų išmaniųjų kamera ir jos naktinis režimas. Lietuvoje šių išmaniųjų telefonų prekyba prasideda nuo pirmadienio.

 „Samsung Electronics“ pristatė „Galaxy A34 5G“.<br>  „Samsung“ nuotr.
 „Samsung Electronics“ pristatė „Galaxy A34 5G“.<br>  „Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 20, 2023, 10:28 AM

Naktinė fotografija

Naujų įrenginių kameros veikla, paremta dirbtiniu intelektu, turi naktinio režimo funkciją, kuri leidžia užfiksuoti kokybiškas nuotraukas net ir esant visiškoje tamsoje. Pasak gamintojo, „A54 5G“ ir „A34 5G“ serijos išmanieji atitinkamai pasižymi 32 ir 13 MP priekinės kameros raiška. Taip pat pristatoma integruota nuotraukų redagavimo programa, leidžianti pakoreguoti kadro spalvų ryškumą, kontrastą, pašalinti nepageidaujamus šešėlius ar atspindžius.

Patobulintas ir įrenginio vaizdo stabilizavimas leidžia filmuoti einant ar važiuojant automobiliu.

Ryškus ekranas

Pasak gamintojo, nauji išmanieji įrenginiai pasižymi dideliais „Super AMOLED“ ekranais su „Vision Booster“ funkcija, greitai ir efektyviai prisitaikančia prie kintančio apšvietimo ir pagal tai reguliuoja ekrano ryškumą. Tai leidžia įrenginiu naudotis net ir ryškioje saulės šviesoje.

Taip pat žadama, kad išmanieji telefonai pasižymi ilgaamžiškumu – operacinę sistemą bus galima atnaujinti iki keturių kartų, o saugumo atnaujinimus gamintojas siūlys penkerius metus.

Duomenų saugumas

Gamintojas skelbiasi taip pat skiriantis didelį dėmesį duomenų ir privatumo saugumui. „A54 5G“ ir „A34 5G“ suteikia naudotojams prieigą prie „Security and Privacy Dashboard“, kuris leidžia pamatyti, kokią informaciją saugo kiekviena programėlė ir sustabdyti nepageidaujamą duomenų rinkimą. Taip pat įrenginiuose įdiegta „Private Share“ funkcija, kuri užtikrina svarbių failų privatumą. Naudojant šią funkciją, failais dalintis galima tik su nurodytais adresatais, nustatyti failo pasiekiamumo laiko ribojimą ir užtikrinti, kad nebūtų padaryta jautrios informacijos ekrano nuotrauka.

Išmaniuosius „Galaxy A54 5G“ ir „A34 5G“ Europos rinkoje bus galima įsigyti kovo mėnesį. Lietuvoje gaminių prekyba prasideda nuo pirmadienio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.