Mėnulyje vėl įtaria ateivių struktūrą

Sąmokslo teorijų ir ufologijos entuziastai patenkinti trina rankomis – pasinaudojus programa „Google Earth“ (kuria, žinia, galima matyti ir Mėnulio žemėlapius) Mėnulyje vėl aptikta neaiški struktūra, nuotraukose primenanti aukštą kūgį.

Pasinaudojus programa „Google Earth“ Mėnulyje vėl aptikta neaiški struktūra, nuotraukose primenanti aukštą kūgį.<br> „Google Earth“ ekrano nuotrauka.
Pasinaudojus programa „Google Earth“ Mėnulyje vėl aptikta neaiški struktūra, nuotraukose primenanti aukštą kūgį.<br> „Google Earth“ ekrano nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-07 11:55

Keistąjį darinį aptiko NSO medžiotojas iš Argentinos Marcelo Irazusta. Pasak jo, objektas tikrai didelis, jo aukštis siekia iki 200 metrų. Apie tai jis sukūrė vaizdo filmuką:

Tačiau ten kur, kalbos apie ateivius, neišvengiamai pasirodo ir skeptikai. Ir pastarieji teigia, kad čia – joks ne statinys, o programinė klaida kompiuteriu generuojant paviršių - ir tie, kas yra dirbę su trimatės grafikos kūrimu, lengvai tam pritars.

Norintiems pamatyti visą šaršalą sukėlusį objektą savo akimis – objekto koordinatės yra 20°48’45.54″N 25°59’50.89″ W . Vaizdą peržiūrėti galima programoje „Google Earth“ (tik žinoma, nepamirškite perjungti, kad programa rodytų ne Žemę, o Mėnulį – nes priešingu atveju jums parodys kažkokią Atlanto vandenyno vietą).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.