Neeilinis posėdis Meksikoje: parodyti „nežemiškų būtybių palaikai“

Meksikos įstatymų leidėjai išklausė liudijimų ir pamatė tariamų nežmogiškų būtybių palaikus per neeilinį posėdį, kuris tapo pirmuoju Lotynų Amerikos šalies Kongreso renginiu dėl NSO.

Meksikos įstatymų leidėjai išklausė liudijimų ir pamatė tariamų nežmogiškų būtybių palaikų per neeilinį posėdį, kuris tapo pirmuoju Lotynų Amerikos šalies Kongreso renginiu dėl NSO.<br>„Twitter“ nuotr.
Meksikos įstatymų leidėjai išklausė liudijimų ir pamatė tariamų nežmogiškų būtybių palaikų per neeilinį posėdį, kuris tapo pirmuoju Lotynų Amerikos šalies Kongreso renginiu dėl NSO.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 9:00 AM, atnaujinta Sep 14, 2023, 8:33 PM

Antradienį vykusiame klausyme dėl FANI (ispanišku akronimu vadinamų neatpažintų anomalių reiškinių), politikams buvo parodyti du artefaktai, kurie, meksikiečių žurnalisto ir ilgamečio NSO entuziasto Jaime Maussano teigimu, buvo nežemiškų būtybių palaikai.

J.Maussanas teigė, kad šie egzemplioriai nesusiję su jokia gyvybe Žemėje.

Du mažyčiai eksponuojami „kūnai“ turi po tris pirštus ant kiekvienos rankos ir pailgas galvas. J.Maussanas sakė, kad 2017 m. jie buvo rasti Peru netoli senovinių Naskos linijų. Jis teigė, kad palaikai yra maždaug 1 000 metų senumo, o juos, atliekant anglies datavimo procesą, išanalizavo Meksikos nacionalinis autonominis universitetas (UNAM).

Panašūs tokie radiniai praeityje pasirodė esantys mumifikuotų vaikų palaikai.

J.Maussanas teigė, kad tai pirmas kartas, kai buvo pateikti tokie įrodymai.

„Manau, kad tai akivaizdus įrodymas, jog turime reikalą su nežmogiškais egzemplioriais, nesusijusiais su jokiomis kitomis mūsų pasaulio rūšimis, ir kad visos galimybės yra atviros bet kuriai mokslo įstaigai... tai ištirti“, – sakė J.Maussanas.

„Mes nesame vieni“, – pridūrė jis.

J.Maussano pranešimas pribloškė daugelį Meksikos mokslo atstovų, rašo „The New York Times“. Vis dėlto, pradėjus plisti mumijų nuotraukoms, Meksikos nacionalinio autonominio universiteto Fizikos institutas išplatino pareiškimą, kuriame paaiškino, kad universiteto mokslininkai patys niekada netyrė šių egzempliorių, o tik 2017 m. atliko kliento pateiktų odos mėginių datavimą radioaktyvios anglies metodu.

Meksikos karinio jūrų laivyno Sveikatos mokslinio instituto direktorius Jose de Jesus Zalce Benitezas teigė, kad buvo atliktas palaikų rentgenologinis tyrimas, trimatė rekonstrukcija ir DNR analizė. Jis Kongreso nariams pristatė palaikų skenuotas nuotraukas ir teigė, kad kūnai turėjo ištempiamus kaklus, dideles smegenis ir dideles akis, kurios galėjo turėti „platų stereoskopinį matymą“ ir neturėjo dantų.

Parenta pagal „Reuters“ ir „Forbes“ informaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.