„Baltijos tiltai“ kviečia naujai atrasti akvarelės spalvas

Ruduo į Kauną vėl sugrąžino akvarelės spalvas. Šių metų Tarptautinės akvarelės bienalės „Baltijos tiltai“ organizatorių sumanyta koncepcija pakvietė visus naujai ir iš esmės pažvelgti į savo santykį su akvarele.

Parodų ekspozicijose pamatysime virtuoziškų akvarelės įvaldymo apraiškų.
Parodų ekspozicijose pamatysime virtuoziškų akvarelės įvaldymo apraiškų.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 14, 2018, 10:28 AM

7-osios tarptautinės akvarelės bienalės „Baltijos tiltai. 2018. Iš esmės“ pagrindinė konkursinė paroda siūlo atrasti šiuolaikinės akvarelės spalvas, plastiką ir formas, taip pat sudaro sąlygas susipažinti su daugelio Europos šalių menininkais.

Žiuri šių metų dalyvius atrinko iš daugiau kaip šimto savo kūrinius pateikusių autorių. Šiemetinės parodos erdvėse pristatyta 56 autorių iš 12 šalių kūryba. Susipažinsime su Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Švedijos, Suomijos, Norvegijos, Vokietijos, taip pat Slovėnijos, Rusijos, Izraelio ir Ukrainos menininkų kūriniais.

Parodų ekspozicijose pamatysime įvairių virtuoziškų akvarelės įvaldymo apraiškų: kūriniuose pulsuos kolorito dermės, liesis spalviniai niuansai, mirguliuos pustoniai ir potėpių šuorai. 

Paroda Nacionalinio M.K.Čiurlionio dailės muziejaus Paveikslų galerijoje veiks iki lapkričio 18 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.