„Sidabrinės gervės“ apdovanojimuose „Makchu Pikchu“ atliks hitą

Debiutinį albumą „Gentleman’s rising“ ką tik pristatę sostinės muzikantai „Makchu Pikchu“ jau ruošiasi gegužės 2-osios pasirodymui prestižiniuose Lietuvos kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė 2014“. Kino gildijos šventėje „Makchu Pikchu“ atliks savo hito „Why Do We Think So“ naująją versiją.

„Makchu Pikchu“ pirmą kartą dalyvaus „Sidabrinės gervės“ ceremonijoje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
„Makchu Pikchu“ pirmą kartą dalyvaus „Sidabrinės gervės“ ceremonijoje.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-18 16:02, atnaujinta 2018-02-14 13:08

Grupės „Makchu Pikchu“ nariai šiais metais patys aktyviai prisidėjo prie lietuviško kino – režisieriaus Mariaus Ivaškevičiaus filme „Santa“ skamba jų daina „Why Do We Think So“. Grupės vokalistas Imantas Reed padėjo kurti šio filmo reklamos kampaniją.

„Studijoje, kurioje buvo prodiusuojamas filmas, mudu su kolega Gediminu kūrėme audio klipus. Kartu rengėme „Makchu Pikchu“ dainą. Ją išgirdo filmo „Santa“ prodiuserė ir panoro išgirsti ją kino filme. Taip mūsų daina buvo sukurta filmui tarsi netyčia“, – pasakojo „Makchu Pikchu“ vokalistas.

Abejodamas dėl savo objektyvumo jis negailėjo filmui pagyrimų: „Buvau skaitęs, kad „Santa“ turi vožti per galvą. Iš dalies taip ir yra.“

M.Ivaškevičiaus filmas „Santa“ yra nominuotas geriausio ilgametražio vaidybinio filmo kategorijoje. Pagrindinį herojų jame suvaidinęs Tommi Korpela pretenduoja į geriausio aktoriaus statulėlę, o Kipras Mašanauskas ir Michelle Gurevich–Chinawoman – į metų kompozitoriaus apdovanojimą.

„Sidabrinės gervės“ vakarą laikysime kumščius tik už „Santą“. Mačiau šiais metais nemažai lietuviškų filmų, žinoma, bet „Santa“ man paliko didžiausią įspūdį“, – tvirtino I.Reed.

Apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ grupė „Makchu Pikchu“ viešės pirmą kartą. „Smagu, kad galėsime pagroti tokiame renginyje. Labai atsakingai tam ruošiamės. Būsime puošnūs ir džentelmeniški, grosime gyvai. Ketiname atlikti šiek tiek kitokią savo dainos „Why Do We Think So“ versiją“, – intrigavo vokalistas.

Septintą kartą organizuojami Lietuvos kino apdovanojimai „Sidabrinė gervė 2014“ šiemet vyks sostinės sporto, verslo ir pramogų centre „Forum Palace“. Ceremoniją, kuri skirta tik kino bendruomenei ir rėmėjams – į ją neparduodami bilietai, tiesiogiai transliuos LRT televizija. Apdovanojimų globėjas – Ministras pirmininkas Algirdas Butkevičius. „Makchu Pikchu“ dainą „Why Do We Think So“ galite išgirsti čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.