S. Stallone tualete rašo scenarijų filmui pagal savo biografiją

Garsiųjų Rembo ir Rokio vaidmenų atlikėjas Sylvesteris Stallone, karjerą pradėjęs nuo pusiau pornografinių filmų, ruošiasi statyti filmą apie save, kuriame nušvies daugelį nežinomų savo gyvenimo faktų. Apie tai britų spaudai prabilo jo motina Jackie Stallone.

S.Stallone's planus išpliurpė jo 92 metų motina Jackie.<br>AOP nuotr.
S.Stallone's planus išpliurpė jo 92 metų motina Jackie.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 28, 2014, 1:41 PM, atnaujinta Nov 24, 2017, 11:42 PM

„Sylvesteris rašo scenarijų pagal savo biografiją. Artiamiausiu metu jo laukia „Rembo 5“ filmavimas, vėliau darbai Budapešte prie „Nesunaikinamų 4“, o tarp šių darbų jis užsiims filmu apie save“, – britų dienraščiui „The Sun“ kalbėjo 92 metų J.Stallone.

Ji, be to, užsiminė, kad Sylvesteriui geriausiai sekasi rašyti scenarijus užsidarius tualete. Būtent ant klozeto gimė tokių filmų kaip „Rokis“ ir „Rembo“ scenarijai. „Aišku, Sylvesterio tualetas didesnis nei kitų žmonių namas, bet šioje patalpoje jis jaučiasi saugiausiai – joje jam niekas negali sutrukdyti“, – kitam dienraščiui „Daily News“ kalbėjo J.Stallone.

Reikėtų pažymėti, kad S.Stallone's gyvenimas buvo pilnas įdomių įvykių. Jis mokėsi sunkiems paaugliams skirtoje mokykloje, o aktoriaus karjerą pradėjo nuo erotinių vaidmenų. Jei S.Stallone to nenutylės ir bus atviras, gali būti, kad jo autobiografinė juosta taps populiari.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.