Garsūs Lietuvos vyrai filme „Šventa karvė“ filmavosi nuogi

Rugsėjo viduryje iš filmavimų Indijoje grįžusi filmo „Šventa karvė“ kūrybinė komanda intensyviai ruošiasi gruodžio 12 dieną kino teatruose įvyksiančiai komedijos premjerai. Kol montuojamos indiškos scenos, Vilniuje filmuojami paskutiniai pikantiški kadrai. „Tai bus lyg uoga ant deserto“, – juokauja juostos prodiuseris bei režisierius Donatas Ulvydas. Scenų nedaug, tačiau filmo kūrėjai mano, kad apie jas po premjeros kalbės visa Lietuva.

Vienas filmo „Šventa karvė“ epizodų filmuotas sūkurinėje vonioje.
Vienas filmo „Šventa karvė“ epizodų filmuotas sūkurinėje vonioje.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 17, 2014, 8:25 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 8:29 PM

Čia prie pagrindinio herojaus Martyno Starkaus prisidės jo garsūs bičiuliai, futbolo komandos „Prelegentai“ nariai Marijonas Mikutavičius, Maksas Melmanas, Linas Zareckas-Choras, Linas Kunigėlis bei aktorius Andrius Bialobžeskis. Vyrams teko filmuotis ne tik futbolo aikštelėje, bet kai kuriems jų – ir sūkrinėje vonioje. Tai buvo tikrų tikriausias iššūkis, nes prieš kameras jie „burbuliavo“ visiškai nuogi.

„Filmuotis nebuvo sudėtinga, darėme tai, ką dažnai su draugais darome. Susirinkome, pažaidėme futbolą, vėliau pasėdėjome pirtyje, paplepėjome ir pasijuokėme. Mums nereikėjo važinėti tankais, laipioti aukštuminiais kranais ir panašiai, tad jautėmės puikiai. Ar buvo nejauku nusirengti prieš kameras? Nejauku tikriausiai buvo tik Chorui - jis maudėsi su trumpikėmis. Matyt, jis iš mūsų droviausias. O mums nebuvo jokių problemų, juk nereikėjo nuogiems susikibus šokti rateliu kokių pagoniškų šokių, tiesiog mirkome sūkurinėję vonioje, o kameros po vandeniu juk nelindo“, – įspūdžius iš filmavimų pasakojo M.Mikutavičius.

Grupės „Biplan“ lyderiui Maksui Melmanui filmavimai taip pat paliko geriausias emocijas: „Džiaugiuosi, kad teko dalyvauti, kad turėjau galimybę palaikyti bičiulius, nes žaviuosi tuo, ką jie daro. Buvo įdomu vaidinti patį save, nes šiame filme esame tokie, kokie esame gyvenime. Per filmavimą ne kartą teko nusišypsoti į ūsą, nes dar kartą įsitikinau sena tiesa – kad ir kokie būtume vyrai, kiek mums būtų metų ir kaip mes pasikeistume, visada liekame tie patys vaikėzai iš kiemo.“

„Manau, kad pagrindinė „Šventos karvės“ vertybė yra ta, kad čia viskas tikra. Man patinka, kad bičiuliai nesislepia už profesionalių aktorių, o viską prisiima sau. Būtent dėl to mes čia ir esame – nes iš tiesų esame draugai, iš tiesų kartu žaidžiame futbolą, kartu sėdime pirtyje, atvirtai kalbamės apie gyvenimą, automobilius, karves. Taip, nei „Oskaro“, nei gervės, nei jokių auksinių ar sidabrinių šakelių už vaidybą nelaimėsime, bet mes kalbame apie tai, ką jaučiame, kuo gyvename, kas mums skauda, ir dėl to tikimės, kad žiūrovas priims mus ne tik tokius, kokius yra įpratęs matyti scenoje ar per televiziją, o tokius, kokie esame iš tikrųjų“, – prie komplimentų kolegoms prisidėjo aktorius A.Bialobžeskis.

„Turime suktis tikrai operatyviai, todėl daug darbų dirbama lygiagrečiai. Štai dabar tik filmuojame filmo pradžią, o didžioji dalis medžiagos, nufilmuotos Indijoje, jau beveik sumontuota. Dabar jau drąsiai galiu pasakyti, kad vaizdai, vietos, visa filmo atmosfera – magiška. Indija turi nenusakomą aurą ir ji puikiai jaučiama filmuotoje medžiagoje. Manau, kad šaltą lietuvišką žiemą mūsų sušalusias strėnas ir sielas šis filmas sušildys daug geriau nei centrinis šildymas,“ – sako D.Ulvydas.

Filmas „Šventa karvė“ – tai pašėlusi komedija apie du viduramžio krizės išvargintus bičiulius, išvažiavusius į Indiją ieškoti „nušvitimo“. Kratydamiesi duobėtais keliais, kuriuose šeimininkauja kiaulės, šunys ir išprotėję sunkvežimių vairuotojai, draugai iš naujo atranda visą tiesą apie gyvenimo prasmę ir tikrą vyrišką draugystę.

Kino juostos, kurioje pagrindinius vaidmenis atliks keliautojai bei žurnalistai M.Starkus, V.Radzevičius ir Bolivudo aktorius Mohitas Agarwalis, premjera Lietuvos kino teatruose –  gruodžio 12 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.