Siaubo karalių S.Kingą įelektrino naujasis G. del Toro filmas

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2015, 1:22 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 3:06 PM

Siaubo romanų meistras Stephenas Kingas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad neseniai pasižiūrėjo naujausią meksikiečio režisieriaus Guillermo del Toro filmą „Crimson Peak“ („Tamsi viršūnė“). „Savaitgalį pasimėgavau nauju Guillermo del Toro filmu „Crimson Peak“. Prašmatnus ir tiesiog velniškai šiurpus“, – prisipažino rašytojas.

Kitame įraše jis pareiškė, kad „Crimson Peak“ įelektrino jį nė kiek ne mažiau nei Samo Raimi „Piktieji numirėliai“ („Evil Dead“).

„Crimson Peak“ herojė – jauna rašytoja, kurią vaidina Mia Wasikowska. Ji atvažiuoja į ypač niūrius rūmus, kurie – tarsi šiurpi gyva būtybė. Išaiškėja, kad jos vyras (aktorius Tomas Hiddlestonas) nėra tas, kuo apsimeta, o jo rūmai saugo daugybę kraupių paslapčių. Filmo veiksmas vyksta XIX a. kalnuotoje Kumbrijos grafystėje. Jo oficiali premjera numatyta šį rudenį.

Pasak kritikų, tai G. del Toro sugrįžimas prie jam artimos siaubo filmų stilistikos, kurią jis jau sėkmingai naudojo siaubo pasakoje „Pano labirintas“ („Pan‘s Labyrinth“).

Siaubo literatūros karalius Stephenas Kingas yra sukūręs 54 romanus ir daugiau nei 200 apsakymų. Bendras jo knygų tiražas – apie 350 milijonų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.