Kristina Orbakaitė prijungs Krymą prie Rusijos

Kadaise didžiulį populiarumą pelnę sovietiniai nuotykių filmai apie gardemarinus – rusų muškietininkus – sulauks tęsinio. Režisierė Svetlana Družinina kuria „Gardemarinų“ ketvirtąją dalį. Filmo veiksmas vyks Rusijos ir Turkijos karo metu, o baigsis Krymo prijungimu prie Rusijos.

K.Orbakaitė ekrane persikūnys į Rusijos imperatorę Jekateriną II.
K.Orbakaitė ekrane persikūnys į Rusijos imperatorę Jekateriną II.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 11, 2015, 7:40 PM, atnaujinta Oct 21, 2017, 12:18 AM

Filme vaidins lietuviško kraujo turinti rusų aktorė ir dainininkė Kristina Orbakaitė. Ji į socialinį tinklą „Istagram“ įdėjo nuotrauką iš gardemarinų istorijos tęsinio grimo ir kostiumo bandymų. „Turbūt nesunku įsivaizduoti, ką aš vaidinsiu?“ – paklausė ji „Instagram“ vartotojų. Komentaruose iškart atsirado teisingas atsakymas – Jekateriną Didžiąją. Mat ankstesnėje filmo serijoje K.Orbakaitė vaidino kunigaikštytę Frikę, būsimąją Rusijos imperatorę.

Dar vieną nuotrauką į „Instagram“ įdėjo aktorės sūnus Nikita Presniakovas. Iš pradžių jis pareiškė, kad vaidins seriale „Sostų žaidimas“, tačiau vėliau paaiškino, kad tai pokštas ir kad jam sukurtas naujas personažas naujojoje „Gardemarinų“ serijoje.

Jau anksčiau buvo pranešta, kad S.Družininos filme vaidins Dmitrijus Charatjanas, Aleksandras Domogarovas, Michailas Bojarskis, Tatjana Liutajeva, Dima Bilanas ir Tatjana Navka.

Filmo veiksmas vyks 1787 metais. Gardemarinai padės karvedžiui Aleksandrui Suvorovui įveikti turkus, o Jekaterina II paskelbs apie Krymo prijungimą prie Rusijos. Premjera planuojama 2017 metais.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.