Surastas aktoriaus Matthew McConaughey antrininkas iš preities

Tinklalapio „Reddit“ vartotojas  paskelbė savo protėvio, labai panašaus į amerikiečių aktorių Metthew McConaughey (46 m.), nuotrauką. „Mano prosenelis lygiai toks pat kaip M.McConaughey“, – parašė jis prie nuotraukos. Nuotrauka sulaukė beveik 300 komentarų, tinklalapyje „Imgur“ ją peržiūrėjo daugiau kaip 1,2 mln. vartotojų.

„Tarsi tai nuotrauka iš naujo istorinio filmo su ūsuotu M.McConaughey“, – apie aktoriaus M.McConaughey ir daktaro A.Sanderso panašumą rašė žurnalas „Time“.
„Tarsi tai nuotrauka iš naujo istorinio filmo su ūsuotu M.McConaughey“, – apie aktoriaus M.McConaughey ir daktaro A.Sanderso panašumą rašė žurnalas „Time“.
Aktorius L.DiCaprio turi antrininką Rusijoje R.Burcevą.
Aktorius L.DiCaprio turi antrininką Rusijoje R.Burcevą.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 14, 2016, 2:20 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:03 PM

Kaip pranešė žurnalas „Time“, fotografija priklauso Sandersui Parkeriui. Savo prosenelio daktaro Andrew Sanderso nuotrauką jis rado šeimos archyve. Prosenelio panašumą su artistu pastebėjo S.Parkerio sesuo. „Pernelyg puiku, kad nepasidalytume“, – sakė vyras.

Pasak S.Parkerio, M.McConaughey panašus į daktarą A.Sandersą ne tik išoriškai, bet ir charakteriu. „Senelė apie savo tėvą rašė taip: „Matau, kaip jis sėdi prieangyje, kojomis atsirėmęs į turėklus, ir rūko pypkę“, – paaiškino įrašo autorius ir pridūrė, kas prosenelis taip pat mėgdavo išeiti į lauką pasiklausyti paukščių čiulbėjimo, o tai turėtų patikti ir Teksase gimusias M.McConaughey.

Žurnalas „Time“ patvirtino, kad nuotraukoje užfiksuotas vyras – tiksli filmo „Tarp žvaigždžių“ ir serialo „Tikras detektyvas“ žvaigždės kopija. „Tarsi tai nuotrauka iš naujo istorinio filmo su ūsuotu M.McConaughey“, – pabrėžta publikacijoje.

M.McConaughey labiausiai žinomas ir juostų „Linkolno advokatas“, „Žudikas Džo“, „Magiškasis Maikas“, „Tarp žvaigždžių“, „Volstrito vilkas“. 2014 metais jis gavo savo pirmąjį „Oskarą“ už vaidmenį filme „Dalaso klubas“.  

2016 metų sausį užsienio žiniasklaida atkreipė dėmesį į rusą Romaną Burcevą, panašų į aktorių Leonardo DiCaprio.

Parengė Milda Augulytė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.