Pirmą kartą Lietuvoje kuriamas dainų vaizdo klipų serialas

Šiam projektui pasiryžo prieš dvejus metus profesionalių aktorių įkurtas „Labaiteatras“. Kūrėjai į dainų vaizdo klipų erdvę nusprendė perkelti šiuo metu repetuojamą teatralizuotą koncertą „3P SHOW“.

Kadras iš „3P SHOW“.<br>„Labaiteatras“ nuotr.
Kadras iš „3P SHOW“.<br>„Labaiteatras“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2016, 7:40 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:35 AM

„Tai retropop, hiphopo, „top-shop“, tiesiog „šok“ pasaka apie tris brolius Paršus: Petrą, Alfonsą ir Joną. Ir apie pinigus. Ir mafiją. Ir sąžinę. Dar apie moteris… Tai šiuolaikinė pasakos „Trys paršiukai“ interpretacija suaugusiems“, – apibūdino „3P SHOW“ režisierė Agnė Sunklodaitė.

Pirmoji būsimo serialo serija – daina „Ką tu dirbi“. Šį linksmą kūrinį jau spėjo pamėgti Lietuvos radijo stočių klausytojai, tačiau retas žino, kad tai yra būsimo teatralizuoto koncerto „3P SHOW“ dalis. Šiuo metu teatralizuotas koncertas yra intensyviai repetuojamas, o jį žiūrovai galės išvysti birželio 9-ąją Vilniaus klube „Artistai“.

Pasak „Labaiteatro“ kūrėjų, teatralizuoto koncerto istorija bus perkelta į serialą. „Tikime, kad serialas taps akstinu išvysti „3P SHOW“ ir scenoje gyvai“, – vylėsi aktorė ir režisierė A.Sunklodaitė, vaidinanti Petro Paršo žmoną Dalią Paršę.

Kūrybiniame procese dalyvauja ir aktorius Vytautas Rašimas, įkūnijantis visus brolius Paršus. Tiek seriale, tiek teatralizuotame koncerte bus galima išvysti ir jaunimo pamėgtą atlikėją Medoną – Donatą Medzevičių. Jis ne tik repuos, bet ir įkūnys gangsterio Stasio Vilko personažą.

Pirmajame vaizdo klipe yra pristatomi pagrindiniai serialo personažai, supažindinama su jų gyvenimo tikslais ir didžiausiomis silpnybėmis. Kokios jos, sužinosite pažiūrėję pirmąjį „Laibaiteatro“ sukurtą vaizdo klipą.

„Planuojame sukurti 11 serialo dalių. Kiekviena jų bus tarsi ištrauka iš teatralizuoto koncerto, tačiau puikiai galės „gyvuoti“ ir kaip savarankiškas kūrinys“, – pasakojo muzikos autorius kompozitorius Deividas Gnedinas.

Tikimasi iki Naujųjų metų nufilmuoti visas serialo dalis. Nekantraujantys greičiau susipažinti su 3 Paršų gimine, kviečiami į teatralizuotą koncertą, įvyksiantį birželio 9 dieną klube „Artistai“. Bilietus bus galima įsigyti „Tiketoje“ nuo gegužės 9 dienos.

Šį kūrinį vasarą galės įvertinti Žagarės Vyšnių festivalio lankytojai, Taujėnų ir kitų miesto švenčių svečiai bei Palangoje įsikūrusio kultūros baro „Kablys: jūra. Kultūra“ lankytojai.

„Labaiteatras“ įkurtas 2014 metais aktorės ir režisierės A.Sunklodaitės ir kompozitoriaus D.Gnedino iniciatyva. Per trumpą teatro istoriją jau pastatyti 5 spektakliai vaikams ir 3 suaugusiems. Juos pamėgo ne tik Lietuvos teatro publika, bet ir žiūrovai Italijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Vokietijoje, Anglijoje, Airijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.