Ar pasibaigus pirmajam „Taboo“ sezonui kitiems tariamas – tabu?

Kai visas pasaulis atsigauna po kurioziškų „Oskarų“ apdovanojimų, netoliese vyksta iš tiesų rimti dalykai. Tai sakant omenyje turimas šį savaitgalį finaliniu epizodu pasibaigęs Tomo Hardy išties nuostabus šedevras „Taboo“. Daugelį iš tiesų nustebino Holivudo vyriškumo etalono sprendimas parodyti savo galimybes serijiniame projekte. Ir šis sprendimas buvo triuškinamai tvirtas.

T.Hardy vaidina pagrindinį „Tabu“ personažą.<br>Platintojų nuotr.
T.Hardy vaidina pagrindinį „Tabu“ personažą.<br>Platintojų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justas Mockus (buvaukine.lt)

Mar 3, 2017, 2:39 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 4:32 PM

Šiomis dienomis būdamas vienu labiausiai BBC aptariamų projektų po „Oskarų“, „Taboo“ realiai neturi konkrečių ateities planų. Idėjiniu atžvilgiu istorija turėtų tęstis dar mažiausiai du sezonus, bet viskas priklauso nuo to,  ar T.Hardy nusiteiks vėl įsispirti į Deleinio batus ir įtikins eiti kartu visą komandą.

Konkretaus atsakymo, deja, nėra. Niekas tikrai neagituoja, kadtai vienareikšmiškai baigtinis darbas. Ir kartu kol kas nėra jokių vizijų, kad šis istorinis šedevras turės daugiau nei vieną sezoną. Serialo likimą labiausiai lemia žiūrovų reitingai, kurie  iš pradžių lyg katapultos sviesti rėžėsi į dangų. Tačiau pabaigoje žiūrimumas krito 1,5 milijono auditorijos.

Tad koks tikrasis „Taboo“ likimas, labai svarstytinas klausimas. Tačiau viena yra tikrai aišku – T.Hardy su savo personažu tik dar labiau įrodo, kad eina labai teisingu keliu „Oskaro“ link.

buvaukine.lt/"="">buvaukine.lt/"" target="_blank">Buvaukine.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.