Filmo premjera: Elviso Presley anūkė Riley – pašėlusi vagilė

Riley Keought – aktorė („Pašėlęs Maksas: įtūžio kelias“, „Amerikos mylimoji“, „Magiškasis Maikas“), kurios venomis teka genijaus Elviso Presley kraujas, šį kartą dalyvauja apiplėšime. Steveno Soderbergh'o  režisuotoje veiksmo komedijoje „Loganų sėkmė“, ši gražuolė suvaidino seserį Meli, kuri ne tik padėjo apiplėšti lenktynių banką, bet ir pelnė kritikų, o svarbiausia žiūrovų simpatijas. 

Platintojų nuotr.
Platintojų nuotr.
„Loganų sėkmė“.<br>Platintojų nuotr.
„Loganų sėkmė“.<br>Platintojų nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 16, 2017, 7:00 PM

Riley (pilnas vardas – Danielle Riley Keought) gimė Kalifornijoje, muzikantės Lisos Marie Presley ir Danny'o Keough šeimoje. Savo karjerą pradėjusi kaip modelis, išbandžiusi fotografijos meną, jau kelintą kartą ypač sėkmingai debiutuoja kine. 

Charizmatišką žvilgsį net kelis kartus pastebėjęs legendinis režisierius S.Soderberghas jaunai aktorei suteikė galimybę dirbti su tokiomis įžimybėmis kaip Džeimso Bondo žvaigždė Danielas Craigas ar Oskarų apdovanojimus pelniusi aktorė Hilary Swank („Mergina verta milijono“, „Nemiga“, „P.S. Myliu tave“) ir kt. 

Plati kakta, išraiškinga nosis, vešlūs antakiai – kartu su talentu iš senelio paveldėti veido bruožai, kuriems negali atsispirti kameros. O kam negali atsispirti pati aktorė?! Žinoma, „Louis Vuitton“, „Prada“ ir „Chanel“ prekių ženklams, bet mylimiausi yra Jimi Hendrixo stiliaus rūbai ir bateliai, kuriuos ypatingomis progomis aktorė skolinasi iš mamos! 

Ir vis dėlto net išskirtinai patraukti išvaizda, talentas ir žinoma pavardė dar negarantuoja sėkmės Holivude. Stebėtinas yra Riley veiklumas ir atsidavimas darbui. Kad galėtų įsijausti į lenktynių trasos plėšikės vaidmenį veiksmo komedijoje „Loganų sėkmė“, gležnutė mergina privačiai mokėsi vairuoti ir dirbo su žinomiausiu Holivudo kaskadininku Steve'u Kelso. Viename interviu ji prisipažino, kad jai beprotiškai patiko važinėti filmo automobiliu „Mustang“ po Kaliforniją ir lenktyniauti su kitais sportiniais automobiliais. Gražuolė mergina ir prabangus galingas automobilis – tobulas derinys!

Gyvenime aktorė save apibūdina kaip tylią ir šiek tiek nedrąsią, bet vaidindama ji visiškai atsiduoda personažui ir gali būti tikra nutrūktgalvė, kaip pati sako, „aktorystė yra nuostabus dalykas, nes tuo pačiu metu gali gyventi kelis gyvenimus ir būti skirtingais žmonėmis“. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.