Penelopė Cruz atskleidė savo blogiausią kada nors patirtą atranką

Garsiausia Ispanijos aktorė Penelopė Cruz prarado pirmąjį pagrindinį vaidmenį Holivudo filme, nes filmo kūrybinė komanda paskutinę minutę panorėjo įtraukti į scenarijų sceną, kurioje aktorei būtų tekę apsinuoginti.

 „Oskaro“ laureatę P.Cruz šiuo metu  galima išvysti naujoje biografinėje veiksmo dramoje „Iš meilės Pablui“. 
 „Oskaro“ laureatę P.Cruz šiuo metu  galima išvysti naujoje biografinėje veiksmo dramoje „Iš meilės Pablui“. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 15, 2018, 2:52 PM

Tuo metu dar tik kylanti, vos 21 metų, aktorė vis dėlto nusprendė klausytis savo širdies net ir tuo atveju, jei prarastų galimybę tapti tikra Holivudo žvaigžde.

„Oskaro“ laureatė, kurią šiuo metu kino teatruose galima išvysti naujoje biografinėje veiksmo dramoje „Iš meilės Pablui“ (orig. „Loving Pablo“), prisimindama jaunystės patirtį, teigė, kad jai buvo atsiųstas didžiulio amerikietiško kino filmo „nuostabus scenarijus“ ir prieš pasirodydama atrankoje Los Andžele P.Cruz keturis mėnesius lankė intensyvius anglų kalbos kursus.

Vis dėlto iš Ispanijos atskridusi į JAV ir jausdama stiprų paros ritmo sutrikimą, aktorė buvo šokiruota dėl pasikeitusio scenarijaus, kuriame atsirado „nuogų“ scenų.

„Aš pasakiau, kodėl man to nepasakėte prieš 24 valandas, prieš man įlipant į lėktuvą? – prisiminė aktorė. – Net jei ankstesniuose filmuose buvau apsinuoginusi, tuo metu nenorėjau to daryti. Pasakiau „ne“, nes mano širdis man sakė „ne“.

Aktorės tvirtina, kad ji atsisakė pasirašyti naują sutartį, tačiau nusprendė vis dėlto dalyvauti scenos teste, kaip ir buvo planuota, nors režisierius buvo įpykęs ir net nebendravo su aktore.

„Aš paskambinau studijos vadovybei. Tuo metu nemokėjau angliškai, bet per tą susitikimą kalbėjau anglų kalba. Aš pasakiau: „Jei manote, kad galite taip elgtis su žmonėmis, su manimi, nesiruošiu dirbti. Mano šeima mane myli, aš grįžtu į lėktuvą ir man nerūpi, jei nevaidinsiu jūsų filme“, – prisiminė aktorė.

Prieš išvykdama aktorė dalyvavo scenos teste.

„Aš žinojau, kad negavau vaidmens. Bet šiandien galiu pasakyti, kad esu 44 metų ir tai yra viena tų akimirkų, kai savimi didžiuojuosi. Tuo metu jaučiausi taip, tarsi tą dieną, kai mirsiu, prisiminsiu šią akimirką“, – sakė P.Cruz manydama, kad šia istorija svarbu pasidalyti.

Filme „Iš meilės Pablui“ kartu su savo vyru aktoriumi Javieru Bardemu, kuris atlieka garsiausio pasaulyje narkotikų barono Pablo Eskobaro vaidmenį, P.Cruz įkūnija žymiausią Kolumbijos žurnalistę Virginiją Vallejo.

Režisieriaus Fernando Leóno de Aranoa biografinė drama paremta 2008 metais išleistais ir bestseleriu tapusiais memuarais „Mylėti Pablą, nekęsti Eskobaro“, kuriuose žurnalistė V.Vallejo ne tik apibūdina savo romantiškus santykius su P.Eskobaru, bet ir atskleidžia jo sąsajas su kelių skirtingų šalių prezidentais, Karibų diktatoriais ir aukštus postus užimančiais politikais.

Biografinė veiksmo drama „Iš meilės Pablui“ kinuose nuo birželio 15 d.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.