Aktorius Michaelas Douglas didžiuojasi savo tikrais ir išgalvotais vaikais

„Oskaro“ laureatas aktorius Michaelas Douglas džiaugiasi, kad jo vaikai renkasi aktorystės kelią ir ketina pratęsti šeimos tradiciją.

Filme „Skruzėliukas ir Vapsva“ aktorius M.Douglas vaidina Vapsvos tėvą.
Filme „Skruzėliukas ir Vapsva“ aktorius M.Douglas vaidina Vapsvos tėvą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2018, 10:48 AM

73 metų kino žvaigždė pasekė savo legendinio Holivudo aktoriaus Kirko Douglo pėdomis ir prilygo jo laimėjimams, suvaidinęs pagrindinius vaidmenis tokiuose filmuose kaip „Romanas su brangakmeniu“, „Volstritas“, „Rouzų šeimos karas“. „Esminis instinktas“.

Ateityje M.Douglas ir jo žmona aktorė Catherine Zeta-Jones bei du jų paaugliai vaikai, septyniolikmetis Dylanas ir penkiolikmetė Carys, žada plėtoti šeimos kino verslą.

„Marvel“ kino visatoje M.Douglo herojus daktaras Henkas Pymas taip pat didžiuojasi savo dukra Vapsva, kurios vaidmenį atlieka aktorė Evangeline Lilly.

Paklaustas, kas laimėtų kovą tarp dviejų mažiausių „Marvel“ kino visatos herojų Skruzdėliuko ir Vapsvos, M. Douglas net neabejodamas pasakė, kad Vapsva.

„Greičiausiai laimėtų Vapsva, nes ji buvo gerai apmokyta, – teigė M.Douglas. –  Aš esu jos tėvas. Tikroji Vapsva ( akt. Michelle Pfeiffer) buvo jos mama. Kadangi Skotas, kurį vaidina Paulas Ruddas, pateko į superherojų pasaulį netyčia, jis tapo įsilaužėliu, kuris pavogė mano Skruzdėliuko kostiumą. Jis tiesiog mokosi, kaip viską atlikti, o Vapsva viską turi.“ 

Sunku nesutikti – Vapsva gavo sparnus anksčiau nei Skruzdėliukas ir nėra jokių abejonių, kad tikroji kino studijos „Marvel“ naujausios dalies „Skruzdėliukas ir Vapsva“ žvaigždė gali tapti būtent aktorė E.Lilly.

Paprašytas atsakyti, kas atsitktų, jei Skruzdėliukas ir Vapsva kovotų vienas su kitu, aktorius juokaudamas atsakė: „Aš net nenoriu apie tai pagalvoti.“

Nuotykių filmo „Skruzdėliukas ir Vapsva“ pasaulinė premjera jau liepos 6 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.