Leidykla „Vaga“ Vilniaus knygų mugėje stengsis įtikti kiekvieno skoniui

Šiemet leidykla „Vaga“ paruošė susitikimų kiekvieno skoniui: su patyrusiais psichologais bus kalbamasi apie vaikų nerimą ir būdus jį įveikti, pasinerta į berniukų jausmų pasaulį ir drauge ieškoma atsakymų į tėvams dažnai ramybės neduodančius klausimus. 

Knygų mugė „Litexpo“ parodų rūmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Knygų mugė „Litexpo“ parodų rūmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2018, 11:38 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:39 AM

Su vienu geriausių Lietuvoje verslo trenerių lankytojai galės mokytis atpažinti vidinio pasaulio siunčiamus signalus, o leidinio apie Lietuvos bajorus – Vasario 16-osios Akto signatarus – autoriai primins tris svarbias asmenybes, prieš 100 metų aktyviai prisidėjusias skelbiant Lietuvos nepriklausomybę. 

Renginių programą vainikuos susitikimas su legendiniu Lenkijos režisieriumi Krzysztofu Zanussi, kuris pristatys autobiografiniais motyvais paremtą filosofinės eseistikos – kino prisiminimų knygą „Gyvenimo strategijos: kaip suvalgyti sausainį ir jį turėti“. 

Vasario 22 d. (ketvirtadienį) 12 val. konferencijų salėje 3.1 leidykla pakvies į seminarą „Vaikų nerimas: pažinkime ir padėkime įveikti“, kuriame ne tik bus kalbamasi apie vaikų patiriamą nerimą ir būdus jį nugalėti, bet ir pristatyta vertingą australų psichologės Karen Young knygelė vaikams „Ei, karžygy“. Įžvalgomis ir patarimais su skaitytojais dalinsis psichologės-psichoterapeutės Jolanta Dovidonienė ir Vaida Kalpokienė. 

Vasario 23 d. (penktadienį) 20 val. forume-LRT studijoje – pasimatymas su įžymiu Lenkijos režisieriumi Krzysztofu Zanussi, kuris pristatys savo knygą „Gyvenimo strategijos“. Autorių kalbins žurnalistas Rimvydas Valatka. 

Vasario 24 d. (šeštadienį) 11 val. konferencijų salėje 3.1 bus mėginama atsakyti į klausimą „Kaip apsaugoti berniukų jausmų pasaulį?“. D. Kindlono ir M. Thompsono knygą „Augant Kainui“ pristatys bei savo profesinėmis patirtimis dalinsis psichologas ir populiaraus portalo „psichika.eu“ įkūrėjas Edvardas Šidlauskas.

Šeštadienį 19 val. konferencijų salėje 3.2 – pasimatymas su Remi Khalad / Remigijumi Savicku, jau 16 metų išliekančiu tarp geriausių verslo trenerių Lietuvoje, kuris pristatys savo knygą „Pabudimo alchemija miegančioje visuomenėje“.

Vasario 25 d. (sekmadienį)  15 val. konferencijų salėje 5.5 gausi istorikų komanda pristatys  Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui skirtą projektą – albumą „Lietuvos bajorai – Vasario 16-osios Akto signatarai“. Į istorinę kelionę, kur iš arčiau susipažinsite su trimis bajorais, Vasario 16-osios Akto signatarais, leisitės su prof. dr. Jonas Vaičenoniu bei knygos autoriais Gediminu Kasparavičiumi, Solveiga Lukminaite, Deimantu Ramanausku.

Kiti „Vagos“ renginiai

Vasario 22 d. (ketvirtadienis)

12 val. Vaikų nerimas: pažinkime ir padėkime įveikti (Karen Young knygos „Ei, karžygy“ pristatymas) (Konferencijų salė 3.1). Įžvalgomis ir patarimais dalijasi psichologės-psichoterapeutės Jolanta Dovidonienė ir Vaida Kalpokienė.

Vasario 23 d. (penktadienis)

18 val. Su skaitytojais bendrauja ir autografus dalija Krzysztofas Zanussi (Leidyklos VAGA stendas 5.B01).

20 val. Krzysztofo Zanussi autobiografijos „Gyvenimo strategijos“ pristatymas. Renginio kalba lt/pl (Forumas–LRT studija). Dalyvauja knygos autorius Krzysztofas Zanussi, autorių kalbina Rimvydas Valatka.

Vasario 24 d. (šeštadienis)

11 val. Kaip apsaugoti berniukų jausmų pasaulį? (Dano Kindlono ir Michaelio Thompsono knygos „Augant Kainui“ pristatymas) (Konferencijų salė 3.1). Patirtimi dalijasi psichologas, portalo „psichika.eu“ įkūrėjas Edvardas Šidlauskas.

19 val. Remi Khalad knygos „Pabudimo alchemija miegančioje visuomenėje“ pristatymas (Konferencijų salė 3.2). Į susitikimą skaitytojus kviečia ir knygą pristato autorius Remigijus Savickas (Remi Khalad).

20 val. Su skaitytojais bendrauja ir autografus dalija Remigijus Savickas (Leidyklos VAGA stendas 5.B01). Vasario 25 d. (sekmadienis)

15 val. Knygos „Lietuvos bajorai – Vasario 16-osios Akto signatarai“ pristatymas (Konferencijų salė 5.5). Knygą pristato prof. dr. Jonas Vaičenonis ir knygos autoriai Gediminas Kasparavičius, Solveiga Lukminaitė, Deimantas Ramanauskas.

16 val. Su skaitytojais bendrauja ir autografus dalija Gediminas Kasparavičius, Solveiga Lukminaitė, Deimantas Ramanauskas (Leidyklos VAGA stendas 5.B01).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.