„1001 diena be sekso“ – viskas, ką reikia žinoti moterims apie save ir vyrams apie moteris

Ši knyga toli gražu ne vien apie seksą, kaip galima būtų pagalvoti perskaičius jos pavadinimą. Pirmiausia ji – apie moteris. Apie jų baimes, nežinomybes, klystkelius, problemas. Natalija Krasnova, keleto knygų apie santykius autorė, remdamasi savo gyvenimiška patirtimi ir specialistų rekomendacijomis, žaismingu, nenuobodžiu stiliumi gvildena kasdienes situacijas ir pateikia joms sprendimus.

Ši knyga toli gražu ne vien apie seksą, kaip galima būtų pagalvoti perskaičius jos pavadinimą. Pirmiausia ji – apie moteris. <br>Partnerio nuotr.
Ši knyga toli gražu ne vien apie seksą, kaip galima būtų pagalvoti perskaičius jos pavadinimą. Pirmiausia ji – apie moteris. <br>Partnerio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2021, 8:00 PM

Leidyklos „Liūtai ne avys“ išleistoje knygoje „1000 ir viena diena be sekso. Baltoji knyga“ autorė nagrinėja, rodos, visiems puikiai žinomas klausimus. Tačiau atsakymus į juos nėra rasti taip lengva. Ar įmanoma būti laimingai be vyro? Ar įmanoma vėl patikėti žmogumi, jeigu tave išdavė? Ar įmanoma būti gera mama ir kartu siekti karjeros? Ką daryti jei vyras – mamos lepūnėlis? Kaip atleisti neištikimybę? Ar verta užsiimti seksu trise? Kaip suprasti, ką galvoja moterys?

Vyrams (neslėpkim, ir moterims) tikrai patiks ir skyrius „Ką daryti, kad moteris mane įsimylėtų?“. Čia netgi pateikiami 36 klausimai į kuriuos pora turėtų atsakyti kartu ir taip pajusti vienas kitam stiprų artumą.

Iš viso knygoje aptariama beveik 50 tokių konkrečių gyvenimiškų temų. Jas nagrinėjant remiamasi realių žmonių klausimais, kuriuos autorė gavo per savo socialinius tinklus. Reikia pripažinti, kad kai kurie iš jų tikrai šokiruoja...

Jie tikrai padės suprasti, kad būna kur kas blogiau ir jūs tikrai nesate kažkokia išskirtinė keistuolė, kurios niekas nesupranta. Daugybė žmonių jaučiasi panašiai, o jūsų problemos tikrai yra išsprendžiamos.

Šioje knygoje tūno visi moteriški ir žmogiški bauguliai: vienatvės, senatvės, mirties, neištikimybės baimės. Įsikalbėjimai sau, kad niekada nebūsite gera mama ar žmona, kad esate sena ir negraži, ar kad nebūsite įdomi jokiam vyrui.

Knygoje sužinosite, kaip liautis virkauti „aš kenčiu, nes manęs niekas nesupranta“ ir imti mąstyti „manęs niekas nesupranta, tačiau dėl to pernelyg nesijaudinu“, o vėliau suvokti „nesuprantate manęs – jūsų bėdos“.

Autorė taip pat išskiria pagrindines moterų, porų, vyrų daromas klaidas ir nevengia apie jas kandaus žodžio. Taip tarsi šaltu dušu atkreipdama dėmesį į tai, ko kartais nenorime pastebėti. Ji įvertina ir stabilių santykių kainą bei įvardina, kurias problemas gali išspręsti tik laikas, o kur verta išties pasistengti.

Na ir pabaigai. Kaip sako pati knygos autorė ir su kuo turėtų sutikti kiekvienas ją perskaitęs: „Ar įmanoma perskaityti Krasnovos knygą ir nė karto nenusišypsoti? Tikrai ne!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.