Akustinis grupės „Skylė“ eksperimentas Dzūkijos kaimelyje (nuotraukos)

Aistė Smilgevičiūtė ir Rokas Radzevičius nutarė atlikti, kaip jie patys

A.Smilgelevičiūtė.<br>V.Balkūnas
A.Smilgelevičiūtė.<br>V.Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2011-05-30 08:39, atnaujinta 2018-03-30 10:44

Šios apylinkės mus tiek sužavėjo, kad pamanėm jog galima surizikuoti ir savo dainas atlikti čia. Surizikuoti, nes net garsūs atlikėjai mažuose kaimuose neretai surenka vos po keletą klausytojų“, - pasakojo Aistė Smilgevičiūtė.

Eksperimentas pavyko. Panašu, kad net ir patys atlikėjai nesitikėjo, kad į jį susirinks apie 150 klausytojų, jų dainos pravirkdys ne vieną jų, o pasibaigus koncertui visi plos atsistoję ir dar ilgai nenorės skirstytis. Gyvai grojusi „Skylė“ atliko dainas iš įvairių savo albumų. Labiausiai, partizanais garsėjusiame, krašto žmones sujaudino naujausio jų albumo „Broliai“ dainos skirtos Lietuvos nepriklausomybės kovų pasipriešinimo dalyviams.

Grupė „Skylė“ į šiuos kraštus ir sekantį kartą sugrįš vedami partizanų atminimo. Birželio 25-tą dieną jie savo dainas atliks partizano Liongino Baliukevičiaus - Dzūko žūties vietoje - Žaliamiškyje netoli Liškiavos. Čia, vienam garsiausių Dzūkijos kovotojų, bus atidengtas paminklas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.