Filmuojantis juostoje „Dubleris“ aktoriui prireikė greitosios ir daug grimo

Lietuvos kino teatrus sausio 25-ąją pasiekė pagal geriausias rusų komedijų kūrėjų tradicijas susukta komedija „Dubleris“. Daugybę teigiamų emocijų sukelsiančiame filme žiūrovai išvys itin mėgstamą Rusijos šoumeną, garsų „Comedy Club“ artistą Aleksandrą Revą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 25, 2013, 9:42 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:09 AM

„Filme „Dubleris“ vaidinu net tris herojus. Buvo penkios ar šešios filmavimų dienos, kai tekdavo ryte būti vienu personažu, dieną kitu, o vakare trečiu. Vieną dieną buvau Igoris, tada Siova, tada Stasovas, tada Igoris, o tada nebepamenu, regis, mane išvežė greitąja. Bet buvo labai smagu, po to su švyturėliais važiavome“, – su jam būdingu pozityvumu pasakojo A. Reva. Jam filme „Dubleris“ teko išties nemenkas krūvis – aktorius ne tik suvaidino pagrindinį herojų, bet ir jo dublerį bei užkeiktą priešą.

Pirmasis personažas – pramogų pasaulio žvaigždė Igoris Uspenskis. Antrasis – jo pakęsti negalintis ir dėl dėmesio besivaržantis dainininkas Michailas Stasovas. Jo personažas, beje, buvo sukurtas stengiantis pašiepti žinomą Rusijos estrados dainininką Stasą Michailovą. Trečiasis, tačiau anaiptol ne mažiau svarbus A.Revos vaidmuo – kuklusis Siova. Šis vyrukas – paprasčiausias masažistas iš Pamaskvės, tačiau dėl neįtikėtino panašumo su Igoriu jis įtraukiamas į dviejų kaprizingų žvaigždžių varžytuves.

Anksčiau tik epizodinius vaidmenis atlikęs 38 metų vyras teigė besidžiaugiantis paragavęs didžiojo kino, tačiau neapsimetė, kad visos dienos filmavimo aikštelėje buvo lengvos.

„Žinoma, filmuotis kine – sunkus darbas ir esu dėkingas likimui, kad turėjau progą iš vidaus susipažinti su kinematografu nusifilmavęs būtent filme „Dubleris“. Esu labai dėkingas visai komandai, kuri 40 dienų nuo ryto iki vakaro buvo kartu“, – sakė naująja komedija kine debiutuojantis A. Reva.

Anot jo, paskutinę savaitę kūrybinė grupė dirbo nuo aštuonių ryto iki kitos dienos šešių ryto kasdien. „Kartais mano pavargusį veidą gelbėdavo tik grimas arba daug grimo“, – pripažino aktorius.

Naujasis f

ilmo „Dubleris“ anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=pab5MuTpcVw&feature=youtu.be

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.