Akis į akį su perkusijos meistru P. Giunteriu

Sekmadienį, kovo 17-ąją, Vilniaus rotušėje  muzikos mėgėjų lauks vienas garsiausių šių dienų Lietuvos perkusininkų  Pavelas Giunteris. Kartu su „Giunter Percussion“ ansambliu virtuozas pristatys įvairius mušamuosius instrumentus bei jų galimybes ir  pasistengs panardinti publiką į tikrą ritmo sukeliamą ekstazę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-14 17:47, atnaujinta 2018-03-10 00:07

P. Giunteris - vienas garsiausių mušamaisiais instrumentais grojančių šių dienų Lietuvos atlikėjų. Milžinišką patirtį sukaupusio menininko pasirodymai nepalieka abejingų - publika prisipažįsta, jog P. Giunteris sugeba tarsi užburti auditoriją.

Sekmadienio koncerte perkusininkas ne tik koncertuos, bet ir bendraus su publika, atsakys į klausimus. Scenoje atlikėjas pasirodys su „Giunter Percussion“ ansambliu (P. Giunteris, Tomas Kulikauskas, Sigitas Gailius) ir trimitininku Algirdu Januševičiumi.

„Labai norėčiau šiltai pakalbėti apie tai, kas mane domina visą gyvenimą: muziką, kompozitorius, kūrinius, muzikantus. Neatsitiktinai scenoje su manimi bus žmonės, kuriuos gerbiu kaip atlikėjus ir patiriu didelį džiaugsmą muzikuodamas kartu”, - sakė P. Giunteris.

Koncerte skambės specialiai šiam vakarui atrinktos kompozicijos, tarp kurių - ir garsaus serbų perkusininko, gero P. Giunterio bičiulio ir scenos partnerio Nebojšos Jovano Živkovičiaus kūriniai.

Kovo 17 d. koncerto-susitikimo pradžia - 16 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?