O. Koršunovo teatro trupė su Vilniumi atsiveikins spektakliu „Dugne“

Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatro aktoriai rengiasi paskutinei šio sezono akistatai su žiūrovais - spektakliui „Dugne“. Po balandžio 2, 3 d. spektaklių Vilniuje aktorių laukia pavasariškas gastrolių maratonas po Lietuvą bei vasariška turnė po tarptautinius festivalius užsienyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 31, 2013, 10:00 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 1:51 AM

Balandžio 2, 3 d. spektakliai bus paskutiniai šiame sezone, kai ilga ir siaura OKT sudijos scenos erdvė leis panaikinti bet kokį atstumą ir įtraukti žiūrovus į tą keistą banketą, vadovaujamą Satino (aktorius Dainius Gavenonis). Galimybę vėl išvysti „Dugne“ vilniečiai turės tik rudenį, jau per penkioliktąjį Oskaro Koršunovo/Vilniaus miesto teatro sezoną.

Rusų kritikės Marinos Davydovos nuomone, pastatęs „Dugne“ O. Koršunovas ne tik sukūrė geriausią savo pastarojo meto spektaklį, tačiau ir visiškai neįprastai perskaitė chrestomatinę pjesę. Beje, pjesės interpretacija ne tik neįprasta, bet kiekvieną kartą vis kitokia, tad net ir mačiusiems spektaklį sveika pamatyti dar kartą ar netgi du.

Balandžio mėnesį „Dugne“ trupė leidžiasi į gastroles po Lietuvą, aplankys Klaipėdos, Šiaulių, Tauragės, Marijampolės, Alytaus bei Joniškio publiką. Po to - išvykos į tarptautinius teatro festivalius. Spektaklis „Dugne“ sukurtas kaip tik per „Hamleto“ gastroles po Prancūziją. Aktoriai bei režisierius repetuodavo kur tik buvo įmanoma: autobuse, užkulisiuose, viešbučio kambariuose.

Ką gali žinoti, gal po šių gastrolių trupė bei režisierius parsiveš dar vieną naują spektaklį?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.