Vokiško kino žvaigždės žibės „Kine po žvaigždėmis“

Sostinės kino teatras „Pasaka“, bendradarbiaudamas su Goethe‘s institutu, kviečia į vokiško kino peržiūras „Kine po žvaigždėmis“. Žiūrovų dėmesiui bus pristatyti kino kritikų puikiai įvertinti filmai „Almanya“ ir „Viskis ir degtinė“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 16, 2013, 1:04 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:19 PM

Smagi komedija apie emigrantų dalią Vokietijoje bei jų tapatybės paieškas  rugpjūčio 16-ąją, penktadienį, 22 val. 30 min. „Kine po žvaigždėmis“. Filmo „Almanya“ (rež. Yasemin Samdereli) istoriją šiltai ir su humoru pasakoja Huseino anūkė. 1964 m. Huseinas Jilmazas iš Turkijos atvyko į Vokietiją. Netrukus paskui jį atvažiavo žmona ir vaikai. Dabar visa giminė keliauja atostogauti į tas vietas, kuriose buvo jos ištakos. „Mes turkai ar vokiečiai?“ – klausia Čenkas, nežinodamas, kaip vertinti bendramokslių pradinukų reakciją. Jis sutrikęs, mat klasėje kabančiame dideliame Europos žemėlapyje jo gimtajai Anatolijai nebeliko vietos.

2009 m. Karlovi Varuose pristatytas filmas „Viskis ir degtinė“ pelnė režisieriui Andrea Dresenui geriausio režisieriaus apdovanojimą. Komiška drama apie sudėtingo būdo aktorių Otą – garsų ir arogantišką, apsuptą moterų dėmesio ir nevengiančio papiktnaudžiauti alkoholiu. Net būdamas girtas apie kiną jis išmano daugiau nei vidutinis režisierius, filmavimo aikštelėje nurodinėjantis jam, ką daryti. Tačiau kaip jam elgtis, kai staiga filmavimo aištelėje atsiranda jo dubleris? Lengvos ir ironiškos dramos peržiūra  rugpjūčio 17-ąją, šeštadienį, 22 val. 30 min. „Kine po žvaigždėmis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.