Rekonstruoto Utenos kultūros centro atidaryme gros „Trimitas“

Po dvejus metus trukusios

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Apr 17, 2014, 1:01 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:25 PM

Atidarymo metu simbolinis raktas bus perduotas Utenos kultūros centro direktorei Astai Motuzienei. Prisidėjusiems prie kultūros centro renovacijos taip pat bus įteikti 14 padėkos raštų.

Jubiliejiniame koncerte „Skinsiu raudoną rožę“ kartu su orkestru „Trimitas“ dainuos vokalistai Judita Leitaitė, Viktoras Malinauskas, Rasa Juzukonytė, Romualda Suchocka, Tomas Pavilionis ir Mečislovas Subelis.

Orkestras kartu su solistais kvies visus uteniškius ir miesto svečius kartu dainuoti populiariausias kompozitoriaus A.Raudonikio dainas: „Mano miestas“,„Paskutinis tango“, „Svaja“, „Krantų gėlė“, šlageriu tapusią „Skinsiu raudoną rožę“ ir kitas. Vakaro vedėja Sigita Stankevičiūtė kartu su maestro dalinsis gražiais prisiminimais apie gyvenimą ir kūrybos įkvėpimo šaltinius. Taip pat bus pristatyta kompozitoriaus jubiliejaus proga išleista kompaktinė plokštelė „Kur aukštas klevas“.

A.Raudonikis garbų 80-ties metų jubiliejų pasitiko šių metų sausio 30 dieną. Kompozitorius savo kūrybos kelyje sukūrė apie 700 įvairaus žanro kūrinių: 500 dainų, kūrinių simfoniniam, pučiamųjų, estradiniams orkestrams, liaudies instrumentams bei jų ansambliams, kompozicijų chorams, muzikos vaikams, teatrui, radijui ir televizijai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.