Sostinę užlies saliutų spalvos ir raštai

Šeštadienio vakarą vilniečius ir

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 20, 2014, 1:44 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 6:52 AM

Išskirtinis festivalis sostinę užlies ne tik saliutų spalvomis ir raštais, bet ir muzikos garsais. Sutemų, fejerverkų ir lazerių šou žiūrovai lauks kartu su šalies popmuzikos grandu Gyčiu Paškevičiumi ir grupe „Crazy Crow“.

Fejerverkų festivalio „Vilniaus fejerija 2014“ programos esmė - pademonstruoti žiūrovams galybę meniškai pagal muziką rodomų įspūdingiausių saliutų ir išrinkti geriausius saliutų meistrus. Festivalio metu sostinės dangų ilgiau kaip  valandą spalvins saliutai, pirotechnikos ir lazerių efektai.

Šiemet festivalio konkursinėje programoje dalyvaus patyrusios pirotechnikų komandos, garsios ne tik savo šalyje bet ir visoje Europoje: Tai – „T&T Fireworks“ (Belgija), „Enigma fireworks“ (Bulgarija) ir „Ohnostroje minergis“ (Čekija).

Kiekvienos pirotechnikų komandos muzikinį saliutą sudarys trys dalys. Pirmoje komandos kurs saliutą pagal tą pačią muziką - žymiausio visų laikų šlagerio „Švieski man vėl“ fragmentą. Ši rungtis žiūrovams parodys, kaip saliutų meistrai interpretuoja esant vienodoms sąlygoms. Antrojoje dalyje kiekviena komanda parodys saliutą pagal muziką, atspindinčią šalies nacionalinį savitumą. Trečioje bus pristatomoa saliutų programoa pagal laisvai pasirinktą muziką.

Vakarą užbaigs Lietuvos pirotechnikos ir fejerverkų profesionalų įmonės „Blikas“ parodomasis saliutas, kuriame bus daug staigmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.