Atsisveikinimui su „Žuvėdros“ šokėjais – papildomas koncertas

Neseniai Lietuvai apie paskutinį atsisveikinimo skrydį pranešęs legendinis sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“ gali didžiuotis ištikima publika – Švyturio arena nesutalpina visų norinčiųjų balandžio 3 dieną padėkoti ansambliui už šalies garsinimą visame pasaulyje.

Sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“ atsisveikina.<br>D.Lukausko nuotr.
Sportinių šokių kolektyvas „Žuvėdra“ atsisveikina.<br>D.Lukausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2015, 2:40 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 11:51 AM

Į renginį, skirtą „Žuvėdros“ klubo 50-ies ir ansamblio 25-ių metų sukakčiai paminėti bilietai beveik ištirpo, o ansamblio gerbėjų dėmesys artėjant pasirodymui nemažėja. Todėl rengiamas papildomas koncertas, kuris Klaipėdos Švyturio arenoje įvyks balandžio 2 dieną.

„Simboliška, kad „Žuvėdra“ nuleis savo sparnus mieste, iš kurio ir pakilo auksinėms pergalėms. Atsisveikinimo su publika ir klubo jubiliejaus renginys vyks tik uostamiestyje, todėl į koncertą žmonės suplūs iš visos Lietuvos. Norėjome sutalpinti visus, pasitarėme su Skaistute ir Romu Idzelevičiais ir nusprendėme, kad reikia skelbti papildomą koncertą“, – teigė renginio organizatorius ir buvęs „Žuvėdros“ šokėjas, VšĮ „Pramogų ryklys“ vadovas Linas Lapėnas.

Net 7 metus ansamblyje šokęs ir Lietuvai iškovojęs 5 Europos bei 4 pasaulio čempionų medalius L.Lapėnas pasakojo, kad šiomis dienomis šokėjai labai įtemptai ruošiasi pasirodymui – repetuoja vėlyvais vakarais, laisvalaikiu ir savaitgaliais. Savo kasdienius darbus koncertui aukoja ir „Žuvėdros“ veteranai.

„Visi, kuriems teko dirbti su treneriais Idzelevičiais, žino, jog kiekvienas išėjimas ant parketo privalo būti tobulas – būtent toks bus ir paskutinysis pasirodymas. „Žuvėdros“ šokėjams įskiepytas didžiulis atsakomybės ir pareigos jausmas. Į balandžio 2-osios dienos koncertą buvusi ansamblio šokėja Andra Vaidilaitė atvyks, galima sakyti, tiesiai iš lėktuvo, iš Honkonge vykusio pasirodymo“, – pasakojo L.Lapėnas, kuris ir pats dviems dienoms trumpam grįš į „Žuvėdrą“ ir dalyvaus jubiliejiniame atsisveikinimo koncerte.

Dviejų dalių renginyje žiūrovai išvys pasaulį ir Europą sudrebinusias programas „Rio“, „Viva Ispanija!“, „James Bond“, „Uraganas“, solinius šokėjų pasirodymus. Arenoje susitiks net kelios klubo išaugintos šokėjų kartos. Jaunimą keis veteranai, klubą sveikins iš užsienio sugrįžę kolektyvo šokėjai. Iškilmingame renginyje „Žuvėdrą" taip pat sveikins ir buvę ansamblio nariai, dabar žinomi televizijos veidai, grupės „Džentelmenai“ nariai Andrius Butkus ir Tadas Rimgaila.

„Žuvėdros“ atsisveikinimo skrydį Klaipėdos Švyturio arenoje lydės pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, vadovaujamas dirigento Ugniaus Vaiginio bei vienas žymiausių gitaros virtuozų Tomas Varnagiris. Renginio globėjas – Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas. Visi norintys išvysti nepakartojamą „Žuvėdros“ šokio meistrystę, turėtų paskubėti, nes jau ir į papildomą koncertą bilietai sparčiai tirpsta.

Bilietus į renginį galima įsigyti visose Bilietai LT kasose arba internetu www.bilietai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.