Davidas Beckhamas vaidins Guy Ritchie filme apie karalių Artūrą

Buvęs Anglijos futbolo rinktinės saugas Davidas Beckhamas pakviestas vaidinti režisieriaus Guy Ritchie filme populiaraus britų epo apie karalių Artūrą ir Apskritojo stalo riterius tema, pranešė „Express“

Futbolininkas D.Beckhamas paragaus aktoriaus duonos.
Futbolininkas D.Beckhamas paragaus aktoriaus duonos.
Akmenyje įsmigęs atsiskyrėlio G.Guidotti kardas Montesiepi bažnyčioje Kjusdine.
Akmenyje įsmigęs atsiskyrėlio G.Guidotti kardas Montesiepi bažnyčioje Kjusdine.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 12, 2015, 2:37 PM, atnaujinta Nov 22, 2017, 9:56 PM

D.Beckhamui teko antraeilio personažo vaidmuo, tačiau jis „suvaidins pagrindinį vaidmenį klasikinėje scenoje ištraukiant kalaviją Ekskaliburą iš akmens“.

„Express“ žiniomis, filmas – pirmasis iš planuojamų 6 serijų – ekranuose pasirodys kitų metų liepą. Filme vaidins aktoriai Judie Low, Erica Bana, Anabelle Wallis, Katie McGrath, Poppy Delevigne, Charlie Hunnamas.

Ekskaliburas – mitinis karaliaus Artūro kardas, kuriam dažnai priskiriamos stebuklingos galios ir kuris yra asocijuojamas su teisėtu Didžiosios Britanijos suverenitetu. Keisčiausia, kad toks kardas, įsmigęs akmenyje, dažnai minimas legendoje apie karalių Artūrą, iš tiesų egzistuoja! Tačiau ne Avalone, kaip tikisi visi, o Italijoje. Jį galima pamatyti Montesiepi bažnyčioje netoli Šventojo Galgano vienuolyno Kjusdine, Toskanoje. Čia jį paliko garsus atsiskyrėlis Galgano Guidotti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.